Business Software

24/7 uw financiële informatie beschikbaar hebben, kunnen sturen op actuele gegevens, projecten managen, kortom, inzicht in uw financiële gegevens is voor u van belang! U wilt uw financiële en bedrijfsprocessen wel automatiseren en optimaliseren, maar op welke manier? 

Creëer een complete geïntegreerde back office voor uw hele bedrijf. Met de administratieve bedrijfssoftware van Exact Globe Next en Exact Online organiseert u in een keer de gehele administratieve basis onder uw gehele bedrijfsproces. Kies voor een optimaal geïntegreerd informatiesysteem voor uw financiële administratie, uw logistieke administratie en uw productie administratie met Exact Synergy Enterprise. Met Exact Software integreert u alle verschillende administraties en automatiseert u verbanden tussen afdelingen en vestigingen.

Met Business Process Management (BPM) software van Orbis TaskCentre zijn bedrijven in staat om hun bestaande software systemen efficiënter in te zetten en de verschillende bedrijfsprocessen te optimaliseren en zelfs volledig te automatiseren. Of het nu uw ERP, CRM, HRM of een willekeurige andere applicatie is, met TaskCentre stemt u deze applicaties volledig af op uw eigen business rules en bedrijfsprocessen.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Cisco - MerakiCitrixExact SoftwareHPEMicrosoftVodafone Ziggo