Networking

Niet iedereen kiest voor de Cloud. En ook voor deze klanten geldt dat een optimale functionerende ICT omgeving belangrijk is voor de organisatie. Immers, iedere dag dat uw IT infrastructuur geheel of gedeeltelijk down is, kost uw organisatie geld. De basis hiervoor is uiteraard het gebruik van de juiste hardware en software, maar nog veel belangrijker is het op een juiste manier beheren en onderhouden van uw ICT omgeving.

TCC The Computer Company BV adviseert, ontwerpt, implementeert en beheert IT infrastructuren op locaties van klanten die volledig zijn afgestemd op de eisen en wensen van de organisaties. Hierdoor heeft iedere de klant de beschikking over een state-of-the-art IT infrastructuur, die bestaat uit proven technology en producten van A-merken in de IT branche.

Door het toevoegen van TCC Managed Services wordt de volledige IT infrastructuur gemonitored. Hierdoor wordt u als klant volledig ontzorgd en kunt u zich richten op uw eigen business.

HPE Silver PartnerWebsense Gold PartnerPlatform Outsourcing NederlandExact Certified PartnerVodafoneInnovaphone Authorized Reseller (iAR)APC Reliability Provider PartnerVeeam Silver ProPartnerNutanixRIPE NCCCitrix Silver Solution ProviderCisco Select Certified PartnerVMware Professional Solution ProviderHP Gold Client Virtualization Specialist