G-Rekening

Als aannemer kunt u ervoor kiezen om uw loonheffingen welke u moet betalen te voldoen op een G-rekening. Een G-rekening is een geblokkeerde rekening waarop loonheffingen aan de belastingdienst of onderaannemers kunnen worden voldaan. Van deze rekening kunnen geen andere betalingen worden uitgevoerd. Door het gebruik van een G-rekening beschermt u zich tegen wanbetalingen van loonheffingen zoals vermeld in de Wet Ketenaansprakelijkheid. Kijk hier voor meer informatie over de Wet Ketenaansprakelijkheid.

Met de Elvy G-rekening module kunt u eenvoudig bij het inboeken van uw inkoopfacturen kiezen welk percentage van de factuur betaald moet worden op een G-rekening. Hierdoor is het niet meer nodig om achteraf de inkoopfacturen te splitsen over verschillende rekeningen in uw financiële administratie.

Wat doet de Elvy G-rekening module precies?
Bij het inboeken van uw inkoopfacturen met Elvy DS heeft u de mogelijkheid om aan te geven welk gedeelte van de factuur dient te worden betaald op een G-rekening. U kunt door middel van een vast bedrag of een percentage aangeven welk bedrag er dient te worden betaald op de G-rekening. Bij het verwerken van de inkoopfactuur in Elvy DS zal in uw financiele administratie de factuur uitgesplitst over de verschillende rekeningen worden ingelezen.

De Elvy G-rekening module geeft u de mogelijkheid om een inkoopfactuur uit te splitsen over vijf verschillende G-rekeningen.    

Zoveel voordelen in één pakket?

  • Facturen uit te splitsen in vaste bedragen of percentages.
  • Direct oproepbaar bij het inboeken van de inkoopfacturen.
  • Facturen zijn vooraf uitgesplitst.

Kenmerken

  • Beschikbaar voor Exact Globe en AccountView
  • Mogelijkheid tot het gebruik van vijf G-rekeningen.
  • Geïntegreerd in Elvy Document Scanning.
  • Facturen vooraf uitgesplitst, niet meer noodzakelijk om facturen in de financiële administratie uit te splitsen.

 

HPE Silver PartnerWebsense Gold PartnerPlatform Outsourcing NederlandExact Certified PartnerVodafoneInnovaphone Authorized Reseller (iAR)APC Reliability Provider PartnerVeeam Silver ProPartnerNutanixRIPE NCCCitrix Silver Solution ProviderCisco Select Certified PartnerVMware Professional Solution ProviderHP Gold Client Virtualization Specialist