Exact Online

Veilig en makkelijk online boekhouden doet u met het online boekhoudprogramma van Exact. U ziet in één oogopslag hoe uw bedrijf er financieel voor staat. Bovendien kunt u eenvoudig online samenwerken met uw accountant. Daarnaast bespaart u veel tijd en kosten met online boekhouden via Exact Online.

De belangrijkste voordelen

  • Online samenwerken met uw accountant.
  • Bedrijfsresultaten in één overzicht.
  • Overal inloggen via internet.

Ervaar zelf het gemak en de vele mogelijkheden van Exact Online en sluit nu een abonnement op Exact Online af. U kunt kiezen uit de volgende pakketten:

Exact Online voor Boekhouden Essentials No-nonsense boekhouden voor de laagste prijs.

Exact Online voor Boekhouden Plus Geavanceerd boekhouden met uitgebreide functionaliteit en flexibiliteit.

Exact Online voor Boekhouden Professional Optimaal boekhouden met eindeloos gebruik.

Vergelijk alle features

Exact Online Handel  Exact Online Handel Basis levert de tools die je nodig hebt om je orderbeheer en logistiek te integreren met je boekhouding en CRM. Alle belangrijke processen zijn geautomatiseerd: Inkoop, verkoop,
facturatie, retouren en voorraadbeheer. Omdat je CRM ook is geïntegreerd, levert Handel alle informatie die je nodig hebt, zodat jij je klanten op de eerste plaats kunt zetten.

Exact Online Handel Geavanceerd Werk je met meerdere magazijnen? Is het belangrijk voor jouw business
om serie- of batchnummers aan producten toe te wijzen? Wil je producten assembleren? Exact Online Handel Geavanceerd is de beste keus voor handelsbedrijven met een complexe logistiek. Je profiteert van dezelfde voordelen als bij Handel Basis – met deze extrafuncties. Je kunt naadloos upgraden van Basis naar Geavanceerd.

Exact Online Handel Premium Exact Online voor Handel Premium is speciaal ontworpen voor
handelsbedrijven met behoefte aan planning, autorisatie en geavanceerd magazijnbeheer. Het biedt naast de functies van Handel Basis en Geavanceerd ook variabele opslaglocaties per product, verkoopprognoses
en een geavanceerde materiaalplanning. Je kunt vanaf eide versies naadloos upgraden naar Premium.

Exact Online Productie Voor productiebedrijven die hun productieprocessen willen automatiseren.

Exact Online Productie Geavanceerd Voor toeleveranciers en ordergestuurde productiebedrijven met een uitgebreide logistiek

Exact Online Productie Premium Voor productiebedrijven met behoefte aan uitgebreide materiaalplanning, prognoses en geavanceerd magazijnbeheer. 

Exact Online Uren & Facturen Automatiseer het schrijven en factureren van uren en kosten inclusief uw boekhouding met Exact Online Uren & Facturen. U heeft toegang tot twee administraties, met één gebruiker en twee tijdschrijfgebruikers en de mogelijkheid om uw accountant in uw administratie te laten werken.

Exact Online projectmanagement Maak gebruik van uitgebreid projectmanagement, capaciteitsplanning en budgettering van uren en inkopen met Exact Online Project Management. U heeft toegang tot 2 administraties, met 1 gebruiker en 2 tijdschrijfgebruikers en de mogelijkheid om uw accountant in uw administratie te laten werken.

Exact Online 30 dagen gratis en vrijblijvend uit te proberen!
Voor meer informatie over Exact Online of een persoonlijke afspraak met een van onze Exact online Sales consultants kunt u contact opnemen met TCC The Computer Company BV.

Consultancy diensten Exact Online
TCC The Computer Company BV heeft meerdere gecertificeerde Exact Online consultants in dienst welke u tegen scherpe tarieven kunnen introduceren met Exact Online.

Ook voor een verdieping in bepaalde modules, werkinstructies, aanpassen van lay-outs en trainingen kunt u gebruik maken van onze Exact online consultants.

Cisco - MerakiCitrixExact SoftwareHPEMicrosoftVodafone Ziggo