Over TCC

Al ruim 25 jaar lang zijn wij een solide, betrouwbare en bovenal ervaren partner voor al uw ICT-vraagstukken. TCC is in 1987 opgericht als dienstverlener in vooral de grafische sector en specialiseerde zich in het ondersteunen en implementeren van DTP-oplossingen.

De uitdaging binnen deze sector bleek voor ons te liggen bij de ICT-vraagstukken. TCC specialiseerde zich in deze technieken. Na enige tijd werd deze sector zodanig volwassen dat aanvullende diensten veelal door de ondernemer zelf werden uitgevoerd. Wij detecteerden deze trend al vroeg en verlegden onze focus naar ICT-dienstverlening.

In eerste instantie implementeerden wij vooral On-Premise oplossingen. Het duurde echter niet lang voor wij wederom een nieuwe trend in de markt detecteerden: de verschuiving richting Outsourcing, tegenwoordig als Cloud-oplossingen bestempeld. Ondernemers wilden ontzorgd worden.

In 2004 begonnen wij met het inrichten van een eigen, in-house datacenter om onze klanten deze diensten te kunnen bieden. Al vanaf dat moment werd nagedacht over de availability van onze oplossingen en het nieuwe datacenter werd zo redundant mogelijk uitgerust.

Sinds de oplevering van onze eerste cloud-oplossing werd natuurlijk niet stilgezeten. Onze diensten zijn ondertussen verder doorontwikkeld en daarbij is in 2013 besloten om het datacenter wederom te voorzien van een volledige upgrade. Kosten noch moeite werden gespaard om een efficiënte, maar nog belangrijker, een zo betrouwbaar mogelijk platform in te richten.

Om onze redundantie nog verder door te voeren werd het Twin Datacenter Concept ontworpen. Dit concept voorziet in een tweede datacenter waarmee uitwijk naar een andere locatie mogelijk is. De uitrol van dit concept werd in 2013 afgerond.

Wij blijven continu bezig met het onderzoeken van nieuwe technologieën en het toepassen van deze nieuwe mogelijkheden binnen ons dienstenpakket. Door middel van deze inspanningen ontwikkelen wij innovatieve oplossingen waarmee wij u kunnen voorzien van een zo optimaal mogelijk ingerichte en kostenefficiente ICT-omgeving.

Gerelateerde onderwerpen:
Solutions / oplossingen >
Twin Datacenter Concept >

Twin Datacenter Concept

In 2003 zagen wij een verandering in de markt waarbij de voorkeur van On-Premise oplossingen verschoof naar Cloud oplossingen (destijds nog Outsourcing genoemd). Hierop inspelend is in 2004 begonnen met de aanleg van ons eigen, in-house datacenter.

Lees meer >

Partnerships / certificeringen

Door jarenlange relaties met onze leveranciers en partnerships met technologische innovators bieden wij de meest moderne oplossingen. Onze engineers zijn continu bezig om hun kennis uit te breiden en bij te schaven en gecertificeerd in alle relevante technieken.

Onderin onze website vindt u een selectie van onze partners.

Lid van Nederland ICT

TCC The Computer Company BV is lid van Nederland ICT. Met een achterban die € 30 miljard omzet en meer dan 250.000 medewerkers telt, is Nederland ICT dé belangenbehartiger van de IT-, Telecom-, Internet- en Officesector.

Over Nederland ICT
Nederland ICT is de branchevereniging van ruim 550 ICT-bedrijven in Nederland, waarvan 80% tot het Midden- en Kleinbedrijf behoort. Ook de grootste ICT-bedrijven van Nederland zijn lid. Nederland ICT vertegenwoordigt een sector met een omzet van €30 miljard, die werk biedt aan een kwart miljoen mensen en bijdraagt aan 70% van alle innovaties. 

http://www.nederlandict.nl/

Algemene Voorwaarden

Module 00: Algemeen
Module 01: Licentie voor programmatuur
Module 02: Ontwikkeling van programmatuur
Module 03: Onderhoud van programmatuur
Module 04: Application service provision
Module 05: Ontwikkeling en onderhoud van websites
Module 06: Webhosting
Module 07: Detacheringsdiensten
Module 08: Opleidingen en trainingen
Module 09: Advisering en projectmanagement
Module 10: Overige diensten
Module 11: Verkoop van ICT apparatuur en overig
Module 12: Verhuur van ICT apparatuur
Module 13: Onderhoud van ICT apparatuur
Module 14: Toegang tot internet
Module 15: Telecommunicatiediensten
Module 16: Financiering en leasing van ICT

HPE Silver PartnerWebsense Gold PartnerPlatform Outsourcing NederlandExact Certified PartnerVodafoneInnovaphone Authorized Reseller (iAR)APC Reliability Provider PartnerVeeam Silver ProPartnerNutanixRIPE NCCCitrix Silver Solution ProviderCisco Select Certified PartnerVMware Professional Solution ProviderHP Gold Client Virtualization Specialist