Exact Event 2015 - Verslag

Dinsdagmiddag 29 september jl. begon de dag met een prachtige zon over de glooiende heuvels bij Château Neercanne. Langzaam werd het druk en melden meer dan 100 gasten zich bij de grotten. Na overhandiging van de batch en de nodige kennismakingen startte om 13.00 uur de Keynote van Edward Goessens (directeur TCC The Computer Company).

Met aanvang van de Keynote was het evenement officieel geopend. Edward vertelde over de ontwikkelingen in het verleden en het heden. Van 1990 tot 2020, thema’s die in hoog tempo elkaar opvolgden waren onder andere: Disputive Apps, Cross Industry Thinking, Business Inspiration, Business Motivation, Innovatie en co-creatie.

Ramon Vullings volgde Edward Goessens op met een wervelende presentatie over Cross industry Thinking:

  • Cross-industry innovation: wat kunnen we leren van andere industrieën?
  • Reducing risk aversion: we maken plaats voor innovatie.
  • Leadership for innovation: welke rollen en attitude moeten we hebben voor innovatie?
  • Business model innovation: nieuwe en alternatieve wijze van waarde creatie.

In de pauze overhandigde Ramon Vullings gesigneerde boeken, met een persoonlijke noot “Not invented here” (boek-naam). In de presentatie volgden de cases elkaar in hoog tempo op! Ramon eindigde met een fantastisch filmpje over cross industry innovation met een knipoog; een jongeman die nog te jong was voor een brommer had zijn kettingzaag aan zijn fiets gemonteerd en kon daar wel 60+ kilometer per uur mee rijden.

Na dit spektakel kwamen Rob Heijnen en Edward Goessens gezamenlijk aan het woord en verzorgden een duo-presentatie over Exact software. Rob gaf een voorbeeld hoe onze Nederlandse F1 trots “Max Verstappen” samenwerkt met Exact.

Aansluitend kwamen in hoog tempo vele facetten van deze software en de “trending topics” aan de beurt: Cloud, Saas, Common business, Informatie management, Synergy UX, Interface en een eigen homepage. Uiteraard is de software gecertificeerd met de ISAE3402 richtlijn. Dankzij de demonstratie werd de software ook visueel gemaakt.

Aansluitend kwamen “Klant aan het woord en Game Changers”. Voorbeelden zoals Henry Ford gaven illustratief weer hoe business geoptimaliseerd kan worden. Sjoprz gaf een prachtige scope.

Het was een echte sneak preview van Sjoprz! Wist u ook al dat u in 2020 ook online boodschappen zult doen?
Na deze wervelende presentaties boordevol “Hot Topics” was het tijd voor pauze met aansluitend de parallelsessies.

Exact Insights, powered by Qlik View
De presentatie van Exact Insights gaf kennis over grote hoeveelheden data die moeiteloos in organisatiebrede KPI's en trends worden omgezet.

Autodocs
Organisatie van uw documentenstroom. De presentatie van AutoDoc HSE gaf de gasten pasklare toepassingen voor het organiseren van uitgaande documentenstromen.

Scansys
De presentatie van Scansys gaf inzichten in de stroomlijning van factuur- en documentverwerkingsprocessen.

Zakelijke Dienstverlening
Deze presentatie gaf inzicht in verantwoord groeien. “Ook al is de markt onvoorspelbaar, die groei heb je vooral zelf in de hand”, aldus Rob Heijnen van Exact Software.

Na afsluiting van de parallelsessies werden de gelukkige winnaars van de ballonvluchten bekend gemaakt. Edward Goessens en Ramon Vullings verzorgden de samenvatting van de dag.

De dag eindigde met een borrel in de grotten en de prachtige wijnkelders.

Foto-album "Exact Event 2015"


Cisco - MerakiCitrixExact SoftwareHPEMicrosoftVodafone Ziggo