Uitnodiging: Digitale Transformatie & Disruptieve Tech op 15 mei as. tijdens Limburg Leads 2019

Uitnodiging: Digitale Transformatie & Disruptieve Tech op 15 mei as. tijdens Limburg Leads 2019

Tom Herberighs (Business Development Director) zal namens TCC The Computer Company deelnemen aan de paneldiscussie "Digitale Transformatie & Disruptieve Tech" op 15 mei as. tijdens Limburg Leads 2019 in het MECC te Maastricht. Daarnaast zal TCC het beursplatform van ICTloket.nl gedurende Limburg Leads ondersteunen.

Naast deze paneldiscussie kunt u op 15 en 16 mei as. de eerste editie van Limburg Leads bezoeken: een groots opgezet, grensoverschrijdend evenement, waar netwerken, kennisdeling en het genereren van nieuwe business centraal staan.

"Elke organisatie heeft op dit moment te maken met digitale transformatie, digitaal is het nieuwe normaal. De grens tussen fysieke- en digitale dienstverlening vervaagt steeds verder. De digitale wereld van vandaag is zeer transparant en anderzijds ook enorm complex. Dit vraagt om een nieuwe manier van werken, denken en doen. De thema's digitalisering, duurzaamheid en het stimuleren van creativiteit spreken ons bijzonder aan als ICT dienstverlener met meer dan 30 jaar ervaring", aldus Tom Herberighs.

Paneldiscussie 15 mei
Op welke wijze kan uw organisatie verder groeien en innoveren met behulp van Digitale Transformatie & Disruptieve Technologie?
"Tijdens de paneldiscussie gaan we de tientallen jaren kennis en ervaring van de panelleden vertalen naar concrete cases van digitale transformaties en groeistrategieën waarbij Artificial Intelligence (Big Data, Internet of Things, Social Media, Mobile, Business Intelligence), Blockchain (Transparency, Smart Contracts, Advanced Analytics), Compliance (IE Legal) en andere (disruptieve) technologieën worden ingezet", aldus Aaron Mulder (directeur ICTloket.nl). Aaron zal als dagvoorzitter de discussie leiden vanuit zijn ervaring met digitale transformaties in het bedrijfsleven en de overheid. Naast TCC zal Laurens Thissen van T-IP Legal vanuit het belang van compliance plaatsnemen in het panel. Andere panelleden zullen nog bekend worden gemaakt. Aanmelden kunt u door de evenementenpagina van ICTloket.nl te bezoeken.

Limburg Leads 2019
Op 15 en 16 mei is MECC Maastricht het zakelijk epicentrum van de Euregio. Niet alleen is het de plek om succesvolle ondernemers en sprekers te ontmoeten, het is ook twee dagen lang het kenniscentrum rondom de thema’s circulariteit & duurzaamheid, digitalisering, talent en health. Limburg Leads is een samenwerking van o.a. Brightlands, Provincie Limburg, WijLimburg, MKB-Limburg, etc. Bezoek de website van Limburg Leads voor meer informatie en aanmelden voor de beurs. Deelnemers aan de paneldiscussie moeten zich ook aanmelden voor de beurs. Entreekaarten voor de beurs kunt u kosteloos verkrijgen via de website.

Aanmelden voor bezoek van de paneldiscussie: www.ICTloket.nl/evenementen
Meer informatie over Limburg Leads 2019: www.LimburgLeads.com

Cisco - MerakiCitrixExact SoftwareHPEMicrosoftVodafone Ziggo