IT Event 2017

IT Event 2017

In navolging van voorgaande edities organiseert TCC The Computer Company op donderdag 9 maart aanstaande haar jaarlijkse IT Event. Als thema is dit jaar gekozen voor Internet of Things Revolution!

IT en internettechnologie nemen een ongekende positie in voor mens een maatschappij. IT innovaties zijn overal beschikbaar via apps, waaronder diepgaand geïntegreerde software oplossingen die via cloud toepassingen veilig en online beschikbaar zijn. The Internet of Things zal alle apparaten aan elkaar gaan verbinden en dit niet te onderschatten "giga" netwerk zal groter worden dan het huidige internet.

De ware revolutie van Internet of Things vindt tot heden nog bijna onopgemerkt plaats, maar zal in 2017 en de komende jaren ongekende kansen bieden voor organisaties en bedrijven. Deze marktverstorende technologie zal een enorme impact hebben voor bestaande businessmodellen en distributiekanalen.

Wegens het overweldigend succes van de voorgaande edities hebben we besloten het dit jaar anders aan te pakken. We hebben een nieuwe locatie geselecteerd en de invulling van de middag zal anders zijn dan u tot nu toe van ons gewend bent. Wat onveranderd blijft is dat het IT Event '17 u vertrouwd maakt met de huidige trends in de IT branche en de toepassing van deze technieken binnen uw eigen organisatie.

Wij ontmoeten u graag op 9 maart van 12:00 tot 18:00 uur bij Kasteel de Hoogenweerth te Maastricht. Uiteraard kan u weer een volledig verzorgde middag verwachten met een heerlijke lunch, interessante marktinformatie en netwerkmogelijkheden.

Sprekers en programma
De heer Roland Wammes, Account Manager at Aruba a Hewlett Packard Enterprise company en Tung Nguyen, Sales Specialist at Aruba a Hewlett Packard Enterprise company. De Keynote wordt wederom verzorgd door Edward Goessens (directeur TCC The Computer Company).
Andere sprekers worden nog bekendgemaakt.

12:00-13:00 uur Lunch (optioneel)
13:00-13:45 uur Welkom & Interactieve Keynote Edward
13:45-14:15 uur Mobility door de heren Wammes en Nguyen - HPE
14:15-14:30 uur Pauze
14:30-15:00 uur IoT Internet of Things door de heer van Dalsum - KPN
15:00-15:30 uur Pauze
15:30-16:30 uur Tafeldiscussies onder leiding van tafelbegeleider
16:30-17:00 uur Afsluiting
17:00-18:00 uur Netwerkborrel

Wilt u ook deelnemen?
Wij verzoeken u een mail te sturen naar events@thecomputercompany.nl.
Bij meer dan 100 aanmeldingen zal een selectie plaatsvinden (reeds 65 aanmeldingen zijn reeds ontvangen, dus wees er snel bij).

Cisco - MerakiCitrixExact SoftwareHPEMicrosoftVodafone Ziggo