Parallelsessies over salesfunnels, managementinformatie en o.a. int. ondernemen

Bekendmaking parallelsessies:
Talent binnenhalen en behouden | HRM
Uw salesfunnel 24/7 beschikbaar | CRM
Realtime inzicht voor het nemen van beslissingen​ | BI
Global is the new local!​ | INT

Graag nodigen wij u uit om op dinsdag 27 september 2016 deel te nemen aan het ‘Exact – Speed & Innovation’ event van TCC The Computer Company. Snel schakelen, volledig inzicht en procesoptimalisatie staan centraal op deze unieke dag bij Château Neercanne.

Bekendmaking parallelsessies:

Talent binnenhalen en behouden, the challenge for the best | HRM
Dagelijks zijn er voor HRM professionals belangrijke uitdagingen zoals het volledig benutten van de verzamelde HRM data en het minimaliseren van de administratieve lasten. Nu het steeds lastiger is om de juiste medewerker binnen te halen voor een organisatie, is het cruciaal om de talenten binnen de organisatie verder te ontwikkelen en te behouden. Wat is uw agenda voor HRM? En wie helpt u om dit te realiseren?

Customer lifecycle management: Uw salesfunnel 24/7 beschikbaar | CRM
Onze wereld is dynamischer dan ooit, zo ook het hedendaags bedrijfsleven. Om bedrijfsdoelstellingen te behalen is het van essentieel belang te weten wat er speelt bij klanten. Een goede planning, salesfunnel en het managen van uw forecast zou de hoogste prioriteit moeten zijn. Bij 83% van alle bedrijven is het niet mogelijk de voortgang van de verkoopkansen op te volgen. Op welke wijze hou ik controle over mijn verkoopactiviteiten?

Realtime inzicht voor het nemen van gefundeerde beslissingen​ | BI
Bij 93% van de bedrijven ​geniet het genereren van managementinformatie de hoogste prioriteit. ​Bij 66% van deze bedrijven ontbreekt het echter aan “realtime” inzicht in de dagelijkse gang van zaken. ​Het combineren van de juiste databronnen zal leiden tot inzicht in de prestaties van uw bedrijf op elk gewenst moment. Hoe gebruik ik mijn beschikbare data?

International business: Global is the new local!​ | INT
67% van de Nederlandse MKB-bedrijven werken internationaal. Of u nu verkoopt, verstuurd, levert of moet concurreren met bedrijven uit de andere kant van de wereld; in de hedendaagse digitale economie is “global the new local”. Ondanks dat grenzen een zaak lijken uit het verleden zijn de meeste zakelijke uitdagingen nog altijd grens gerelateerd. Op welke wijze kunt u het beste profiteren van deze dynamiek?

Speciale aandacht wordt gegeven aan het project ‘Q-Park’, waarmee TCC dit jaar de ‘Exact Project of the Year’-award gewonnen heeft. Binnen dit project zijn alle HRM-processen ‘van instroom tot uitstroom’ geautomatiseerd en geoptimaliseerd.

Programma ‘Exact – Speed & Innovation’ event

12.00u
  Ontvangst & lunch
13.00u
  Keynote
Edward Goessens, CEO TCC
   
13.30u
  Exact Project of the Year
Theo Thuis, COO Q-Park
13.45u
  Discussiepanel
Met onder andere:
  • Tesla Premium Electric Vehicles
  • Xavier Maassen bekende autocoureur (o.a. LeMans)
  • Theo Thuis COO Q-Park
  • Exact software sponsor van Max Verstappen
  • Wealer Volkswagen & Audi dealer
  • Edward Goessens CEO TCC
  • Panelbegeleider: Aaron Mulder directeur ICTloket
14.45u
  Pauze
15.30u
  Parallelsessies
16.30u
  Dagafsluiting
17.00u
  Netwerkborrel & verloting


Aanmelden: http://www.thecomputercompany.nl/exact-event-2016

Slechts 125 deelnemers kunnen dit unieke evenement bijwonen en voorgaande edities waren veelal snel volgeboekt, mede dankzij grote media-aandacht. Bij meer dan 125 aanmeldingen zal een selectie plaatsvinden. Na uw aanmelding houden wij u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

 Voor meer informatie neemt u contact op met TCC The Computer Company via events@thecomputercompany.nl.

Cisco - MerakiCitrixExact SoftwareHPEMicrosoftVodafone Ziggo