WINNAAR EXACT PROJECT OF THE YEAR AWARD.

TCC The Computer Company in FUEL Magazine met "Exact Project of the Year". EXACT Magazine - Brandstof voor Ondernemers. Mei 2016. Nummer 07. TCC The Computer Company heeft in het project ‘Q-Park’ de jury laten zien dat ze alle creativiteit en kunde van haar Business Consultants heeft ingezet om Q-Park te laten kiezen om hun volledige HR-processen.

In 2015 heeft TCC The Computer Company een aanvraag ontvangen van Q Park voor het automatiseren van HR-processen. Q-Park is de grootste exploitant van parkeervoorzieningen in Nederland. Q-Park was op zoek naar één centraal systeem voor de HR-organisatie. Sinds enkele jaren wordt gebruikt gemaakt van Exact Globe en Exact Synergy.

Veel bedrijven en organisaties, net als Q-Park, vinden het moeilijk om alle HR-processen te optimaliseren. Terwijl dit veel geld kan besparen en dus opleveren. Een deskundige blik van buitenaf komt meestal eerder tot verbeterinzichten door een frisse kijk en een dosis kennis en ervaring uit andere optimalisatie projecten.

Exact Project of the Year
TCC The Computer Company heeft in het project ‘Q-Park’ de jury laten zien dat ze alle creativiteit en kunde van haar Business Consultants heeft ingezet om Q-Park te laten kiezen om hun volledige HR-processen, ‘van instroom tot uitstroom’, te automatiseren met Exact Synergy, Exact Globe en Exact Event Manager. Q-Park werkte met een inrichting van HRM binnen Exact Synergy die niet meer voldeed aan de behoeften van de organisatie. Exact Synergy was alleen toegankelijk voor de HR-afdeling. De applicatie werd voornamelijk gebruikt als kaartenbak met NAW-gegevens van de medewerkers, daarnaast werd de hiërarchische structuur van de organisatie erin vastgelegd. Recruitment-, verlof-, verzuimoverzichten, beoordelingen en loopbaanontwikkeling werden allen verwerkt in Excel. Vanuit deze overzichten werd vervolgens getracht een rapportage te draaien om inzicht te krijgen in de huidige stand van zaken. Exact Synergy HRM is door TCC The Computer Company voor Q-park ingericht om de HR-cyclus, van instroom en doorstroom ot uitstroom beter te organiseren.

Het digitale personeelsdossier is nu toegankelijk voor HR, management én de medewerker zelf. Alle gegevens van de medewerker staan op één gegevenskaart. Zo heeft men snel toegang tot informatie over planning, vrije dagen, arbeids-contracten en salarissen. Door de processen op deze wijze in te richten zit alles in één systeem. Zo is er voor lijnmanagers, medewerkers en HR één waarheid ontstaan. Men kan acties uitzetten, statussen bijhouden en realtime rapporteren. Daarnaast zijn er werkstromen ingericht en worden documenten centraal geregistreerd. Met het gebruik van de ESS-app kunnen medewerkers nu verlof aanvragen, ziekmeldingen registreren, hun meest recente salarisstrook bekijken of hun laatste beoordeling uit het personeelsdossier lezen. Tenslotte wordt de data gebruikt voor rapportages die vanuit één centrale bron komen. Daarom is het mogelijk om informatie te ontsluiten en rapportages te genereren met alle data uit het systeem.  Met de hernieuwde inrichting van Exact Synergy worden  HR-zaken direct betrokken in de operationele organisatie.

Full service IT bedrijf
“In de afgelopen jaren hebben wij bewezen een allround ICT-dienstverlener te zijn die in staat is de automatisering van organisaties efficiënter en effectiever in te richten. Hierdoor houden onze klanten meer tijd en geld over om zich te focussen op hun kerntaken. Onze klanten waarderen de persoonlijke aanpak, de snelle service, het meedenkend vermogen en het samenwerkend karakter van onze medewerkers. Hiermee hebben we een plaats verworven als betrouwbare partner, waardoor we samen beter worden. TCC The Computer Company is Exact certified partner en is gespecialiseerd in projecten op het gebied van Exact Software. Wij zijn een full service IT bedrijf dat zich onderscheidt door haar single point of contact aanpak. Alle ICT vragen - ook over niet door ons ontwikkelde programmatuur - worden door ons opgepakt en opgelost,” aldus Edward Goessens, directeur TCC The Computer Company.

Cisco - MerakiCitrixExact SoftwareHPEMicrosoftVodafone Ziggo