NIEUWSARCHIEF

'Elke zaak is binnen twintig jaar softwarebedrijf'

'Elke zaak is binnen twintig jaar softwarebedrijf'

IP-telefonie. Cloudcomputing. Apps. Internet of things. Bring your own device. Stuk voor stuk woorden die bij organisaties tegenwoordig in hoog tempo over de vergadertafel vliegen. Wat betekenen al die snelle ICT-ontwikkelingen voor een organisatie? Zoveel is zeker: alleen organisaties die zich weten aan te passen, overleven. Het is meteen ook de boodschap van het seminar ‘ICT verandert razendsnel, hoe verandert uw organisatie mee?’

Lees meer >

Verslag IT '15 Event

ICT verandert snel, hoe verandert uw organisatie mee?

Château Neercanne,10 maart 2015. Ongeveer 100 bedrijven en IT-professionals hebben hun weg gevonden naar het pittoreske Château Neercanne. Het thema “snelle veranderingen in de ICT” is actueel en spreekt aan.

Lees meer >

Microsoft stopt met ondersteuning van Windows Server 2003

In 2010 beëindigde Microsoft al de algemene support, maar per 14 juli 2015 zal ook de uitgebreide ondersteuningsfase verlopen.

Lees meer >

Klant aan het woord: Groothandel Smulders B.V.

Familiebedrijf Groothandel Smulders B.V. is al meer dan 35 jaar een producent, totaalleverancier en kennispartner op het gebied van aquaria en vijvers.

Lees meer >

Veiligheidsterugroep- en vervangingsprogramma netsnoer HP-notebooks

Op 26 augustus 2014 kondigde HP een wereldwijd  vrijwillig terugroep- en vervangingsprogramma aan voor netsnoeren, die worden meegeleverd met HP- en Compaq-notebooks en mininotebooks en/of AC-adapters voor toebehoren zoals dockingstations.

Lees meer >

Klant aan het woord: MediReva

MediReva is al ruim 30 jaar gespecialiseerd in medische hulpmiddelen en verzorgingsmaterialen. Een succesvolle zorgzame begeleiding die steunt op de begrippen persoonlijk advies, uitstekende producten, snelle levering en deskundig onderhoud.  

Lees meer >

Klant aan het woord: Bloemen Parket

Bloemen Parket zet in Limburg al meer dan veertig jaar de toon op het gebied van parket, laminaat, kurk en houten planken. 

Lees meer >

IT '15 evenement

Reserveer snel dinsdag 10 maart in uw agenda voor het IT '15 evenement van The Computer Company. Het evenement is bijna volgeboekt, dus meld u direct aan!

Het hoofdonderwerp van dit (kosteloze) evenement is: "ICT verandert razendsnel, hoe snel verandert uw organisatie mee?"

Datum: dinsdag 10 maart 2015
Tijd: 12.00 - 18.00 uur
Locatie: Château Neercanne te Maastricht

Terugblik Exact Event 2014

Afgelopen dinsdag 23 september mochten we ruim 60 relaties verwelkomen tijdens de 3e editie van ons Exact Event in het schitterende Kasteel Vaeshartelt te Maastricht.

Lees meer >

Pagina
<   1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7

Cisco - MerakiCitrixExact SoftwareHPEMicrosoftVodafone Ziggo