NIEUWSARCHIEF

Bekendmaking programma IT'16 event

Lees meer >

Uitnodiging Webinar Slim Projectmanagement

Sturen op budget en kwaliteit is belangrijker dan ooit bij het managen van uw projecten. Exact Synergy PSA helpt uw organisatie bij het effectief managen van projecten, besparen van kosten en invoeren van een stabiel bedrijfsproces. TCC The Computer Company demonstreert de nieuwe ontwikkelingen op het gebied van project scoping en budgetting, planning, urenverantwoording en eenvoudige facturatie. Wilt u weten hoe het werkt?

Lees meer >

Doorslaggevend succes: LLTB kiest voor Exact Globe en E-Synergy Enterprise

De Limburgse Land- en Tuinbouwbond (LLTB, dé Limburgse Agrarische Werkgeversorganisatie) is opgericht in 1896 en is gevestigd in het Ondernemersplein Limburg te Roermond. “De agrarische sector kijkt steeds meer naar de wensen van de samenleving op het gebied van bijvoorbeeld dierenwelzijn, hygiëne, meststoffen, gezonde en veilige voeding, arbeidsomstandigheden en landschapsbeheer.

Lees meer >

Exact Event 2015 - Verslag

Dinsdagmiddag 29 september jl. begon de dag met een prachtige zon over de glooiende heuvels bij Château Neercanne. Langzaam werd het druk en melden meer dan 100 gasten zich bij de grotten. Na overhandiging van de batch en de nodige kennismakingen startte om 13.00 uur de Keynote van Edward Goessens (directeur TCC The Computer Company).

Lees meer >

Kennisworkshops over Trending Topics

Dinsdag 8 en 15 september hebben op locatie bij TCC The Computer Company kennisworkshops plaatsgevonden met verantwoordelijke uit onderwijs, zorg, industrie en o.a. zakelijke dienstverlening. In de workshops werd dieper ingaan op ICT trends en de keynote thema's (van het IT'15 event) van Edward Goessens (directeur TCC The Computer Company).

Lees meer >

Datacenters online gedurende tweede grote stoomstoring

De beide datacenters van TCC The Computer Company hebben wederom geen impact ondervonden van de grootschalige stroomstoring, in Maastricht en omstreken, op maandag 14 september 2015. De locaties van TCC lagen middenin het getroffen gebied. De dienstverlening was op geen enkel moment in gevaar en de TCC’s engineers hebben op geen enkel moment hoeven ingrijpen.

Lees meer >

Exact product updates 255 en 410 algemeen beschikbaar

Vanaf 9-7-2015 zijn Exact Synergy product update 255 en Exact Globe product update 410 algemeen beschikbaar.

Windows 10 wordt nog niet ondersteund door Exact Globe Next, Exact Compact en Exact Synergy Enterprise.

Lees meer >

The Computer Company heeft vernieuwde openingstijden

Algemeen en sales & support: maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 17.45 uur. Deze verruimde openingstijden zijn gedaan om u een nog betere service aan te bieden.

Klant aan het woord: Kobelco Welding of Europe

Kobe Steel Ltd. is één van de grootste staalproducenten van Japan en van de wereld met hoofdkantoren in Tokyo en Kobe. Sinds 1940 speelt de lasdivisie van Kobe Steel Ltd. een leidende rol in het produceren van lasdraden in Japan. 

Lees meer >

Datacenters blijven online gedurende stroomstoring

De beide datacenters van TCC hebben geen impact ondervonden van de grootschalige stroomstoring die Maastricht afgelopen avond en nacht (06-05-2015) trof. Ondanks dat één van deze locaties (TCC) middenin het getroffen gebied gevestigd is, kwam de in dit datacenter ondergebrachte dienstverlening op geen enkel moment in gevaar.

Lees meer >

Pagina
<   1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7   >

Cisco - MerakiCitrixExact SoftwareHPEMicrosoftVodafone Ziggo