NIEUWSARCHIEF

Euregio HabetsRoyen met bedrijfskritische applicaties overal bereikbaar dankzij Private Cloud

Vanuit Euregio HabetsRoyen waren onder andere Joyce den Harder en Gerard Creuëls betrokken bij het automatiseringsproject, waarbij bedrijfskritische applicaties via een Private Cloud-omgeving beschikbaar zijn gemaakt.

Lees meer >

Workshop Datalekken, TCC The Computer Company en Louwers Advocaten

Bij de Businessclub van MVV heeft afgelopen dinsdag 7 juni jl. de workshop datalekken plaatsgevonden in samenwerking met Louwers IP|Technology advocaten.

Lees meer >

WINNAAR EXACT PROJECT OF THE YEAR AWARD.

TCC The Computer Company in FUEL Magazine met "Exact Project of the Year". EXACT Magazine - Brandstof voor Ondernemers. Mei 2016. Nummer 07. TCC The Computer Company heeft in het project ‘Q-Park’ de jury laten zien dat ze alle creativiteit en kunde van haar Business Consultants heeft ingezet om Q-Park te laten kiezen om hun volledige HR-processen.

Lees meer >

Edward Goessens: Binnen nu en vijf jaar gaat de wereld op zijn kop

"Edward Goessens is medeoprichter en sinds 1988 eigenaar van The Computer Company in Maastricht, een ICT-bedrijf met meer dan vijftig medewerkers en ambitieuze groeiplannen".

Lees meer >

Workshops Datalekken

Workshops Datalekken

Naar aanleiding van het IT’16 evenement, dat heeft plaatsgevonden op 1 maart bij Chateau Neercanne, worden workshops datalekken georganiseerd.
Organisatie: TCC The Computer Company & IP | Technology Advocaten

Lees meer >

Mutsaersstichting kiest voor TCC The Computer Company

De Mutsaersstichting is een organisatie met een maatschappelijke en mensgerichte oriëntatie. De Mutsaersstichting biedt, in diverse vormen en op diverse wijzen, diensten aan op het gebied van zorg en onderwijs. Het traject is middels een aanbestedingsprocedure gestart.

Lees meer >

Exact Project of the Year: TCC The Computer Company

Verslag IT'16 Event

Op 1 maart 2016 vond het IT’16 Event plaats in het prachtige Chateau Neercanne. Een plek met rijke historie waar werd gesproken over de toekomst en dan met name de toekomst van I(o)T en Robotica. De pers verzamelde zich in de ochtend al op het Chateau om de heer Dyson welkom te heten.

Lees meer >

Kobelco Welding kiest voor BoxWise

Na een langdurige en zorgvuldige zoektocht naar een geschikte automatiseringsoplossing voor het magazijn van Kobelco Welding is uiteindelijk voor BOXwise gekozen. Op de partnerdag bij TCC The Computer Company werden demonstraties van BOXwise verzorgd en mede dankzij deze kennismaking werd BOXwise als oplossing onderzocht.

Lees meer >

IT'16 event: may the future be with you!

Uitnodiging

Lees meer >

Pagina
<   1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7   >

Cisco - MerakiCitrixExact SoftwareHPEMicrosoftVodafone Ziggo