NIEUWSARCHIEF

Verslag IT '17 Event Internet of Things Revolution

In navolging van voorgaande edities organiseerde TCC The Computer Company op donderdag 9 maart haar jaarlijkse IT Event. De locatie Kasteel de Hoogenweerth was volledig voorbereid en aangekleed om de verwachtingen van gasten te overtreffen. Bij binnenkomst stond een uitstekende lunch gereed en de mooi ingedekte ronde tafels en een groot beeldscherm vormde de arena voor presentaties en discussietafels.

Lees meer >

Met een lokale partner van een papieren kantoor naar een digitale werkomgeving

Gorissen Bedrijfskeukens in Maastricht:vVan papieren werkbonnen naar digitale werkstroom. ‘We hebben goed inzicht in cijfers, kunnen beter en gericht sturen en de papieren werkstroom is verdwenen’

Lees verder

IT Event 2017

IT Event 2017

In navolging van voorgaande edities organiseert TCC The Computer Company op donderdag 9 maart aanstaande haar jaarlijkse IT Event. Als thema is dit jaar gekozen voor Internet of Things Revolution!

Lees meer >

Certificaat van CO2-emissiereductie

TCC The Computer Company ontvangt Certificaat van CO2-emissiereductie
De samenwerking tussen onze organisaties en de duurzame verwerking van uw E-waste door Weelec heeft geleid tot een CO2-emissiereductie van: 1324 kg.

Lees meer >

Bezoek Google Store New York

Onlangs heeft Edward Goessens, directeur TCC The Computer Company en Perfection Automatiseringen, de Google store in New York (in het kloppende hart van SoHo) bezocht. De Google Store was een zogenaamde "Pop-Up" met een tijdelijk karakter.

Lees meer >

Nieuwe website Perfection

Tilburg, 10 januari 2017. Bij een overname hoort ook een nieuwe identiteit. Perfection automatiseringen presenteert vandaag dan ook met trots hun nieuwe website waar u kunt zien dat de dienstenportfolio is uitgebreid met o.a. clouddiensten.

Lees meer >

Verslag Exact Speed & Innovation event

Op 27 september 2016 vond het Exact Event 2016 Event plaats op een wel zeer zonnige en warme dag bij het prachtige Chateau Neercanne. Lees het verslag en bekijk de foto's van deze prachtige middag.

Lees meer >

TCC The Computer Company neemt Perfection Automatiseringen over

TCC The Computer Company neemt Perfection Automatiseringen over

Tilburg, 7 september 2016 – TCC The Computer Company uit Maastricht heeft met ingang van 1 september haar branchegenoot Perfection Automatiseringen uit Tilburg overgenomen. Perfection Automatiseringen kan hierdoor haar portfolio naar klanten uitbreiden met Cloud diensten en gebruik maken van het hypermoderne Twin Datacenter van TCC.

Lees meer >

Parallelsessies over salesfunnels, managementinformatie en o.a. int. ondernemen

Bekendmaking parallelsessies:
Talent binnenhalen en behouden | HRM
Uw salesfunnel 24/7 beschikbaar | CRM
Realtime inzicht voor het nemen van beslissingen​ | BI
Global is the new local!​ | INT

Lees meer >

Inschrijven TCC Speed & Innovation event

Graag nodigen wij u uit op dinsdag 27 september 2016 om deel te nemen aan het ‘TCC Exact Speed & Innovation event’. Snel schakelen, volledig inzicht en procesoptimalisatie staan centraal op deze unieke dag bij Chateau Neercanne.

Lees meer >

Pagina
<   1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7   >

Cisco - MerakiCitrixExact SoftwareHPEMicrosoftVodafone Ziggo