3 jaar digitalisatie in 3 maanden. Wat nu?

3 jaar digitalisatie in 3 maanden. Wat nu?

 

Niets komt in de buurt als een wereldwijde crisis om innovatie aan te wakkeren, toch?
Het jaar 2020 stond voornamelijk in het teken van transformatie voor vele, al dan niet alle organisaties in Nederland. Vandaag, op dag van de telecommunicatie, blikken wij als IT onderneming terug op een jaar vol met nieuwe ervaringen en kijken we vooruit op hetgeen digitale transformatie voor ons kan betekenen.  

Lees meer >

Foto’s en verslag 15 mei Digitale Transformatie & Disruptieve Tech. met Tom Herberighs

Foto’s en verslag 15 mei Digitale Transformatie & Disruptieve Tech. met Tom Herberighs

Op woensdagmiddag 15 mei heeft de paneldiscussie “Groeien en innoveren door Digitale Transformatie & Disruptieve Tech” plaatsgevonden. Deze paneldiscussie was een onderdeel van Limburg Leads in MECC Maastricht.

Lees meer >

Uitbreiding thema's paneldiscussie met 3D Printing & Lily.MGX tijdens Limburg Leads 15 mei 2019

Materialise zal één Lily.MGX - High Table Lamp vergeven aan diegene die de beste vraag stelt tijdens de paneldiscussie. Namens TCC The Computer Company zal Tom Herberighs deelnemen in het panel.

Lees meer >

3 nominaties voor Exact Partner van het Jaar Award

3 nominaties voor Exact Partner van het Jaar Award

TCC The Computer Company heeft tijdens het jaarlijkse Partner Award Event van Softwareleverancier Exact nog twee extra nominaties in ontvangst mogen nemen. "Het is een prachtige prestatie van ons team bevlogen consultants van TCC The Computer Company en Perfection Automatiseringen".

Lees meer >

Uitnodiging: Digitale Transformatie & Disruptieve Tech op 15 mei as. tijdens Limburg Leads 2019

Uitnodiging: Digitale Transformatie & Disruptieve Tech op 15 mei as. tijdens Limburg Leads 2019

Tom Herberighs (Business Development Director) zal namens TCC The Computer Company deelnemen aan de paneldiscussie "Digitale Transformatie & Disruptieve Tech" op 15 mei as. tijdens Limburg Leads 2019 in het MECC te Maastricht. Daarnaast zal TCC het beursplatform van ICTloket.nl gedurende Limburg Leads ondersteunen.

Lees meer >

Genomineerd voor Partner van het Jaar 2018

TCC The Computer Company is genomineerd voor Partner van het Jaar 2018. Eind maart weten we of we de winnaar zijn geworden. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Stap over op VoIP en bespaar op uw telefoonkosten

VoIP biedt organisaties enorme voordelen op het gebied van kostenbesparing, betrouwbaarheid, functionaliteit, kwaliteit én beheer. Lees verder via de link en neem contact met ons op voor meer informatie.

30 jaar IT revoluties bij Perfection Automatiseringen

Al 30 jaar werkt Perfection Automatiseringen als allround IT dienstverlener aan de ICT landschappen van Noord-Brabant en de rest van Nederland. "We moeten ons continue opnieuw uitvinden in deze razendsnelle wereld met IT revoluties en veranderende ICT landschappen met o.a. Internet of Things, Software as a Service en Cloud Computing", aldus Edward Goessens (directeur Perfection Automatiseringen en TCC Group).

Lees meer >

30 jaar Perfection

Perfection Automatiseringen bestaat 30 jaar! Dat willen we graag samen met al onze relaties vieren op dinsdag 11 december 2018 vanaf 17.00 uur. Voorafgaand aan de festiviteiten nodigen wij u tevens uit voor een interessante informatiemiddag vanaf 14.30 uur. Aanmelden en meer informatie via de link.

Verslag en foto's Towards the Future

Verslag en foto's Towards the Future

Op 23 oktober 2018 vond het  "Towards the Future" Event plaats bij Kasteel de Hoogenweerth te Maastricht. Het was een stralende dag en de dag startte met een heerlijke lunch waardoor alle deelnemers met een voldaan gevoel van start konden. Het aantal deelnemers van het event was zoals gewoonlijk groot, net als bij alle voorgaande edities.

Lees meer >

ISO 27001:2013 certificaat

ISO 27001:2013 certificaat

Onlangs heeft DigiTrust bij TCC The Computer Company het ISO 27001:2013 certificaat mogen overhandigen. "Met deze certificering wordt aangetoond dat de organisatie zijn informatiebeveiliging prima op orde heeft. Uiteraard werd dit gevierd met échte Limburgse vlaai en bubbels. Samen maken we de wereld een stukje veiliger", aldus Marco Bijl van DigiTrust.

Vernieuwde privacy verklaringen voor websites

TCC Groep (TCC The Computer Company en Perfection Automatiseringen) heeft in kader van nieuwe privacy wetgeving de privacy verklaring van de websites aangepast. Lees de nieuwe privacy verklaring voor meer informatie over het verwerken van persoonsgegevens via de websites.

Lees meer >

Verslag en foto’s: Cryptocurrency, Blockchain & Legal Event

Op 29 mei 2018 heeft het “Cryptocurrency, Blockchain & Legal Event” bij Rebelle in de “Augustijnenkerk” te Maastricht plaatsgevonden. Bij de plenaire discussietafel heeft Edward Goessens (directeur TCC & Perfection) als panelleider opgetreden. Ruim 100 gasten kwamen de kerk in op deze dag.

Lees meer >

Uitnodiging:

Uitnodiging: "Towards the Future" - 23 oktober 2018 van The Computer Company

Bezoek het IT event "Towards the Future" op 23 oktober 2018 bij Kasteel de Hoogenweerth te Maastricht en kom kennismaken met de kansen en mogelijkheden van de moderne werkplek. We gaan hierbij onder andere dieper in op thema’s als security, AVG en Artificial Intelligence.

Edward Goessens deelnemer discussietafel: 29-05-2018 Cryptocurrency, Blockchain & Legal Event

Op dinsdagmiddag 29 mei zal het “Cryptocurrency, Blockchain & Legal Event” worden georganiseerd door ICTloket.nl, met een inspirerende presentatie van Electra Coin en een plenaire discussietafel met o.a. Edward Goessens (CEO TCC The Computer Company & Perfection Automatiseringen) bij Rebelle te Maastricht. Aansluitend zal een netwerkborrel plaatsvinden. Bij dit event zullen de deelnemers inspiratie en kennis opdoen over Cryptocurrency, Blockchain technologie en de juridische en fiscale aspecten daarvan. Meer informatie en aanmelden op ICTloket.nl.

Stap over op VoIP bellen en bespaar op uw telefoonkosten

VoIP biedt organisaties enorme voordelen op het gebied van kostenbesparing, betrouwbaarheid, functionaliteit, kwaliteit én beheer. Met VoIP is bellen binnen uw gehele bedrijfsnetwerk én naar andere VoIP-lijnen geheel gratis. Daarmee kan een behoorlijke besparing gedaan worden op onder andere uw gesprekskosten. Vanwege het feit dat spraak en data geïntegreerd zijn op een netwerk, bespaart u eveneens ook op uw abonnements- en beheerkosten. Lees verder bij VoIP

Cloud Computing, u kunt zich volledig focussen op uw core business

Cloud Computing, u kunt zich volledig focussen op uw core business

Van een ICT omgeving wordt verwacht dat deze altijd beschikbaar is en overal te gebruiken is. In onze 24-uurs economie is het namelijk belangrijk om op ieder moment en vanaf iedere locatie te kunnen reageren op veranderingen in de markt. Lees verder bij Cloud Computing.

Hybride IT-omgeving voor het MKB

Lees online het magazine van TCC en HPE: "Just Right IT". Hybride IT is met zijn mix van infrastructuur, applicaties en diensten ideaal voor groeiende bedrijven. Het stelt bedrijven in staat om hun IT op individuele behoeften af te stemmen door IT op locatie te combineren met publieke en private cloud.

Lees meer >

Security update: Meltdown & Spectre

Op dit moment wordt in de media veel aandacht besteed aan de kwetsbaarheden “Meltdown” & ”Spectre”. Beide kwetsbaarheden spelen op hardware-niveau en stellen een aanvaller in staat geheugeninhoud van applicaties uit te lezen. Hoewel de aanvallen nog niet in de praktijk toegepast lijken te worden, zijn er ook geen mogelijkheden om deze te detecteren. Het is daarmee onmogelijk om te concluderen dat deze niet uitgevoerd (kunnen) worden.

Lees meer >

voldoet uw organisatie aan de GDPR wetgeving?

Lees online het magazine van TCC en HPE: "Just Right IT" verder via de link. Informatiemanagers moeten alle privacygevoelige 'Persoonlijk Herleidbare Informatie' in kaart hebben gebracht. En ook de werkprocessen en het documentbeheer moeten dan 'compliant' zijn ingericht. 

Onderhoudsmelding Webhosting

Op 11 november 2017 wordt gepland onderhoud aan de netwerkinfrastructuur van onze webhosting-omgeving plaats. Hierdoor is uw website tussen 23.00 uur en 04.00 uur (mogelijk) verminderd bereikbaar. De maximaal te verwachten downtime bedraagt een half uur.

Verslag en foto's Big Data en Blockchain event

Op 3 oktober 2017 vond het Big Data en Blockchain Event plaats bij Kasteel de Hoogenweerth te Maastricht. Het zonnetje en een heerlijke lunch zorgden voor de juiste ambiance. Met trots kan gemeld worden dat het aantal deelnemers aan het event wederom groot was.

Lees meer >

Vacature - Ervaren Back-End .NET C# Ontwikkelaars (DigiAccess)

Je gaat hoofdzakelijk werken aan de kassasystemen voor de retail branche. Je ontwikkelt hierbij niet alleen software, maar je denkt ook mee over product- en procesverbetering en de architectuur. Lees verder via de link.

SECURITY UPDATE: Kwetsbaarheden WPA2 (KRACK)


Recentelijk publiceerde Mathy Vanhoef van de onderzoeksgroep imec-DistriNet van KU Leuven informatie over meerdere kwetsbaarheden in het WPA2-protocol dat wordt gebruikt voor verificatie in draadloze netwerken. Bezoek deze website voor een gedetailleerd beschrijving van het gepubliceerde artikel.

Lees meer >

Basisscholen van Stichting Triade lopen voorop met virtuele werkplekken

Stichting Triade loopt voorop in onderwijs op gebied van inzet van IT middelen dankzij virtuele werkplekken. Leraren kunnen via een online applicatie (workspace 365) overal werken aan schoolopdrachten via de virtuele werkplek.

Lees meer >

Perfection: Ik twijfelde heel even

Als een van de eersten zat Edward Goessens in Nederland in de cloud. Inmiddels brengen 72.000 gebruikers hun data bij hem onder. En dat is nog maar het begin. Volgens Edward maakt binnen vijf jaar 90 procent van de Nederlanders gebruik van de cloud.

Lees meer >

Snelle, zeer betrouwbare Wi-Fi met HPE OfficeConnect

Lees online het magazine van TCC en HPE: "Just Right IT" verder via de link. Snelle, zeer betrouwbare Wi-Fi met HPE OfficeConnect. De HPE OfficeConnect draadloze bedrijfsnetwerken bieden een veilige toegang voor u, uw werknemers en gasten en uitgebreide ingebouwde beveiligingsfuncties om uw netwerk beter te beveiligen tegen online aanvallen en virussen. De nieuwe uitgave van de HP brochure ‘Just Right IT’ is weer beschikbaar! 

 

Big Data en Blockchain Evenement op 03 oktober bij Kasteel de Hoogenweerth

Na het succes van onze voorgaande Exact events organiseert TCC The Computer Company op dinsdag 3 oktober aanstaande wederom een mooi event, met als thema Big Data en Blockchain. De opkomst van Big Data en Blockchain-technologie zal een enorme verandering brengen in de traditionele manier van werken. Tijdens deze dag gaan we dieper in op de reeds beschikbare oplossingen en welke veranderingen u in de komende jaren kunt verwachten als gevolg van deze ontwikkelingen.

Lees meer >

HPE onthult ’s werelds meest veilige server

Lees online het magazine van TCC en HPE: "Just Right IT" verder via de link. HPE is de eerste leverancier die security op basis van silicium verwerkt in zijn servers. De nieuwe uitgave van de HP brochure ‘Just Right IT’ is weer beschikbaar! Hierin staan de beste HP aanbiedingen op het gebied van servers, storage en networking voor uw MKB-bedrijf. Bekijk deze brochure online!

Verstoring: DDoS-aanval Comodo

Op dit moment herstelt Comodo van een Distributed Denial of Service (DDoS) aanval. Deze aanval werd vanochtend geconstateerd en lijkt ondertussen afgeslagen te zijn. De systemen zijn echter nog herstellende van deze aanval. Men verwacht dat alle diensten in de loop van de middag (15-08-2017) volledig hersteld zijn.

Lees meer >

SECURITY UPDATE | Informatie over NOTPETYA Ransomware attack

SECURITY UPDATE | Informatie over NOTPETYA Ransomware attack

Sinds gisteren worden wereldwijd cyber-aanvallen uitgevoerd. Deze aanvallen bestaan uit ransomware met de uiteindelijke naam NOTPETYA. Gedurende het onderzoek hanteerde de media tevens de namen PETYA, PETYA.A en PETRWRAP. Vanuit onze zijde geven wij u via dit bericht informatie over de veiligheid van uw eigen omgeving.

Lees meer >

Verhoog productiviteit en flexibiliteit met hybride IT

Verhoog productiviteit en flexibiliteit met hybride IT

Lees online het magazine van TCC en HPE: "Just Right IT" verder via de link: http://justrightit.com/partners/13-tcc.html. De nieuwe uitgave van de HP brochure ‘Just Right IT’ is weer beschikbaar! Hierin staan de beste HP aanbiedingen op het gebied van servers, storage en networking voor uw MKB-bedrijf. Bekijk deze brochure online!

SECURITY UPDATE | Informatie over WannaCry Ransomware attack

Dit weekend is door het Nationaal Cyber Security Centrum (NCSC) melding gedaan van een wereldwijde Ransomware aanval met de naam WANNACRY. Hier is inmiddels al veel in de media over gemeld. Vanuit onze zijde verzorgen wij vanuit dit nieuwsbericht meer informatie voor uw eigen omgeving.

Lees meer >

Variodrive kiest voor Exact

"In de komende maanden zullen Perfection en TCC The Computer Company een nieuwe IT omgeving creëren, waarmee Variodrive haar klanten nog effectiever kan ondersteunen", aldus Joost Arnold (Perfection).

Lees meer >

TCC The Computer Company heeft voor tweede keer op rij Exact Project of the Year gewonnen

TCC The Computer Company heeft voor tweede keer op rij Exact Project of the Year gewonnen

"TCC The Computer Company B.V. heeft beslag gelegd op deze titel, nadat het deze vorig jaar ook won. De jury was vooral onder de indruk van de bijzondere situaties waar de partner tijdens de werkzaamheden mee is geconfronteerd en de nu al kwantificeerbare winsten", aldus Exact.
 

Verslag IT '17 Event Internet of Things Revolution

In navolging van voorgaande edities organiseerde TCC The Computer Company op donderdag 9 maart haar jaarlijkse IT Event. De locatie Kasteel de Hoogenweerth was volledig voorbereid en aangekleed om de verwachtingen van gasten te overtreffen. Bij binnenkomst stond een uitstekende lunch gereed en de mooi ingedekte ronde tafels en een groot beeldscherm vormde de arena voor presentaties en discussietafels.

Lees meer >

Met een lokale partner van een papieren kantoor naar een digitale werkomgeving

Gorissen Bedrijfskeukens in Maastricht:vVan papieren werkbonnen naar digitale werkstroom. ‘We hebben goed inzicht in cijfers, kunnen beter en gericht sturen en de papieren werkstroom is verdwenen’

Lees verder

IT Event 2017

IT Event 2017

In navolging van voorgaande edities organiseert TCC The Computer Company op donderdag 9 maart aanstaande haar jaarlijkse IT Event. Als thema is dit jaar gekozen voor Internet of Things Revolution!

Lees meer >

Certificaat van CO2-emissiereductie

TCC The Computer Company ontvangt Certificaat van CO2-emissiereductie
De samenwerking tussen onze organisaties en de duurzame verwerking van uw E-waste door Weelec heeft geleid tot een CO2-emissiereductie van: 1324 kg.

Lees meer >

Bezoek Google Store New York

Onlangs heeft Edward Goessens, directeur TCC The Computer Company en Perfection Automatiseringen, de Google store in New York (in het kloppende hart van SoHo) bezocht. De Google Store was een zogenaamde "Pop-Up" met een tijdelijk karakter.

Lees meer >

Nieuwe website Perfection

Tilburg, 10 januari 2017. Bij een overname hoort ook een nieuwe identiteit. Perfection automatiseringen presenteert vandaag dan ook met trots hun nieuwe website waar u kunt zien dat de dienstenportfolio is uitgebreid met o.a. clouddiensten.

Lees meer >

Verslag Exact Speed & Innovation event

Op 27 september 2016 vond het Exact Event 2016 Event plaats op een wel zeer zonnige en warme dag bij het prachtige Chateau Neercanne. Lees het verslag en bekijk de foto's van deze prachtige middag.

Lees meer >

TCC The Computer Company neemt Perfection Automatiseringen over

TCC The Computer Company neemt Perfection Automatiseringen over

Tilburg, 7 september 2016 – TCC The Computer Company uit Maastricht heeft met ingang van 1 september haar branchegenoot Perfection Automatiseringen uit Tilburg overgenomen. Perfection Automatiseringen kan hierdoor haar portfolio naar klanten uitbreiden met Cloud diensten en gebruik maken van het hypermoderne Twin Datacenter van TCC.

Lees meer >

Parallelsessies over salesfunnels, managementinformatie en o.a. int. ondernemen

Bekendmaking parallelsessies:
Talent binnenhalen en behouden | HRM
Uw salesfunnel 24/7 beschikbaar | CRM
Realtime inzicht voor het nemen van beslissingen​ | BI
Global is the new local!​ | INT

Lees meer >

Inschrijven TCC Speed & Innovation event

Graag nodigen wij u uit op dinsdag 27 september 2016 om deel te nemen aan het ‘TCC Exact Speed & Innovation event’. Snel schakelen, volledig inzicht en procesoptimalisatie staan centraal op deze unieke dag bij Chateau Neercanne.

Lees meer >

Euregio HabetsRoyen met bedrijfskritische applicaties overal bereikbaar dankzij Private Cloud

Vanuit Euregio HabetsRoyen waren onder andere Joyce den Harder en Gerard Creuëls betrokken bij het automatiseringsproject, waarbij bedrijfskritische applicaties via een Private Cloud-omgeving beschikbaar zijn gemaakt.

Lees meer >

Workshop Datalekken, TCC The Computer Company en Louwers Advocaten

Bij de Businessclub van MVV heeft afgelopen dinsdag 7 juni jl. de workshop datalekken plaatsgevonden in samenwerking met Louwers IP|Technology advocaten.

Lees meer >

WINNAAR EXACT PROJECT OF THE YEAR AWARD.

TCC The Computer Company in FUEL Magazine met "Exact Project of the Year". EXACT Magazine - Brandstof voor Ondernemers. Mei 2016. Nummer 07. TCC The Computer Company heeft in het project ‘Q-Park’ de jury laten zien dat ze alle creativiteit en kunde van haar Business Consultants heeft ingezet om Q-Park te laten kiezen om hun volledige HR-processen.

Lees meer >

Edward Goessens: Binnen nu en vijf jaar gaat de wereld op zijn kop

"Edward Goessens is medeoprichter en sinds 1988 eigenaar van The Computer Company in Maastricht, een ICT-bedrijf met meer dan vijftig medewerkers en ambitieuze groeiplannen".

Lees meer >

Workshops Datalekken

Workshops Datalekken

Naar aanleiding van het IT’16 evenement, dat heeft plaatsgevonden op 1 maart bij Chateau Neercanne, worden workshops datalekken georganiseerd.
Organisatie: TCC The Computer Company & IP | Technology Advocaten

Lees meer >

Mutsaersstichting kiest voor TCC The Computer Company

De Mutsaersstichting is een organisatie met een maatschappelijke en mensgerichte oriëntatie. De Mutsaersstichting biedt, in diverse vormen en op diverse wijzen, diensten aan op het gebied van zorg en onderwijs. Het traject is middels een aanbestedingsprocedure gestart.

Lees meer >

Exact Project of the Year: TCC The Computer Company

Verslag IT'16 Event

Op 1 maart 2016 vond het IT’16 Event plaats in het prachtige Chateau Neercanne. Een plek met rijke historie waar werd gesproken over de toekomst en dan met name de toekomst van I(o)T en Robotica. De pers verzamelde zich in de ochtend al op het Chateau om de heer Dyson welkom te heten.

Lees meer >

Kobelco Welding kiest voor BoxWise

Na een langdurige en zorgvuldige zoektocht naar een geschikte automatiseringsoplossing voor het magazijn van Kobelco Welding is uiteindelijk voor BOXwise gekozen. Op de partnerdag bij TCC The Computer Company werden demonstraties van BOXwise verzorgd en mede dankzij deze kennismaking werd BOXwise als oplossing onderzocht.

Lees meer >

IT'16 event: may the future be with you!

Uitnodiging

Lees meer >

Bekendmaking programma IT'16 event

Lees meer >

Uitnodiging Webinar Slim Projectmanagement

Sturen op budget en kwaliteit is belangrijker dan ooit bij het managen van uw projecten. Exact Synergy PSA helpt uw organisatie bij het effectief managen van projecten, besparen van kosten en invoeren van een stabiel bedrijfsproces. TCC The Computer Company demonstreert de nieuwe ontwikkelingen op het gebied van project scoping en budgetting, planning, urenverantwoording en eenvoudige facturatie. Wilt u weten hoe het werkt?

Lees meer >

Doorslaggevend succes: LLTB kiest voor Exact Globe en E-Synergy Enterprise

De Limburgse Land- en Tuinbouwbond (LLTB, dé Limburgse Agrarische Werkgeversorganisatie) is opgericht in 1896 en is gevestigd in het Ondernemersplein Limburg te Roermond. “De agrarische sector kijkt steeds meer naar de wensen van de samenleving op het gebied van bijvoorbeeld dierenwelzijn, hygiëne, meststoffen, gezonde en veilige voeding, arbeidsomstandigheden en landschapsbeheer.

Lees meer >

Exact Event 2015 - Verslag

Dinsdagmiddag 29 september jl. begon de dag met een prachtige zon over de glooiende heuvels bij Château Neercanne. Langzaam werd het druk en melden meer dan 100 gasten zich bij de grotten. Na overhandiging van de batch en de nodige kennismakingen startte om 13.00 uur de Keynote van Edward Goessens (directeur TCC The Computer Company).

Lees meer >

Kennisworkshops over Trending Topics

Dinsdag 8 en 15 september hebben op locatie bij TCC The Computer Company kennisworkshops plaatsgevonden met verantwoordelijke uit onderwijs, zorg, industrie en o.a. zakelijke dienstverlening. In de workshops werd dieper ingaan op ICT trends en de keynote thema's (van het IT'15 event) van Edward Goessens (directeur TCC The Computer Company).

Lees meer >

Datacenters online gedurende tweede grote stoomstoring

De beide datacenters van TCC The Computer Company hebben wederom geen impact ondervonden van de grootschalige stroomstoring, in Maastricht en omstreken, op maandag 14 september 2015. De locaties van TCC lagen middenin het getroffen gebied. De dienstverlening was op geen enkel moment in gevaar en de TCC’s engineers hebben op geen enkel moment hoeven ingrijpen.

Lees meer >

Exact product updates 255 en 410 algemeen beschikbaar

Vanaf 9-7-2015 zijn Exact Synergy product update 255 en Exact Globe product update 410 algemeen beschikbaar.

Windows 10 wordt nog niet ondersteund door Exact Globe Next, Exact Compact en Exact Synergy Enterprise.

Lees meer >

The Computer Company heeft vernieuwde openingstijden

Algemeen en sales & support: maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 17.45 uur. Deze verruimde openingstijden zijn gedaan om u een nog betere service aan te bieden.

Klant aan het woord: Kobelco Welding of Europe

Kobe Steel Ltd. is één van de grootste staalproducenten van Japan en van de wereld met hoofdkantoren in Tokyo en Kobe. Sinds 1940 speelt de lasdivisie van Kobe Steel Ltd. een leidende rol in het produceren van lasdraden in Japan. 

Lees meer >

Datacenters blijven online gedurende stroomstoring

De beide datacenters van TCC hebben geen impact ondervonden van de grootschalige stroomstoring die Maastricht afgelopen avond en nacht (06-05-2015) trof. Ondanks dat één van deze locaties (TCC) middenin het getroffen gebied gevestigd is, kwam de in dit datacenter ondergebrachte dienstverlening op geen enkel moment in gevaar.

Lees meer >

'Elke zaak is binnen twintig jaar softwarebedrijf'

'Elke zaak is binnen twintig jaar softwarebedrijf'

IP-telefonie. Cloudcomputing. Apps. Internet of things. Bring your own device. Stuk voor stuk woorden die bij organisaties tegenwoordig in hoog tempo over de vergadertafel vliegen. Wat betekenen al die snelle ICT-ontwikkelingen voor een organisatie? Zoveel is zeker: alleen organisaties die zich weten aan te passen, overleven. Het is meteen ook de boodschap van het seminar ‘ICT verandert razendsnel, hoe verandert uw organisatie mee?’

Lees meer >

Verslag IT '15 Event

ICT verandert snel, hoe verandert uw organisatie mee?

Château Neercanne,10 maart 2015. Ongeveer 100 bedrijven en IT-professionals hebben hun weg gevonden naar het pittoreske Château Neercanne. Het thema “snelle veranderingen in de ICT” is actueel en spreekt aan.

Lees meer >

Microsoft stopt met ondersteuning van Windows Server 2003

In 2010 beëindigde Microsoft al de algemene support, maar per 14 juli 2015 zal ook de uitgebreide ondersteuningsfase verlopen.

Lees meer >

Klant aan het woord: Groothandel Smulders B.V.

Familiebedrijf Groothandel Smulders B.V. is al meer dan 35 jaar een producent, totaalleverancier en kennispartner op het gebied van aquaria en vijvers.

Lees meer >

Veiligheidsterugroep- en vervangingsprogramma netsnoer HP-notebooks

Op 26 augustus 2014 kondigde HP een wereldwijd  vrijwillig terugroep- en vervangingsprogramma aan voor netsnoeren, die worden meegeleverd met HP- en Compaq-notebooks en mininotebooks en/of AC-adapters voor toebehoren zoals dockingstations.

Lees meer >

Klant aan het woord: MediReva

MediReva is al ruim 30 jaar gespecialiseerd in medische hulpmiddelen en verzorgingsmaterialen. Een succesvolle zorgzame begeleiding die steunt op de begrippen persoonlijk advies, uitstekende producten, snelle levering en deskundig onderhoud.  

Lees meer >

Klant aan het woord: Bloemen Parket

Bloemen Parket zet in Limburg al meer dan veertig jaar de toon op het gebied van parket, laminaat, kurk en houten planken. 

Lees meer >

IT '15 evenement

Reserveer snel dinsdag 10 maart in uw agenda voor het IT '15 evenement van The Computer Company. Het evenement is bijna volgeboekt, dus meld u direct aan!

Het hoofdonderwerp van dit (kosteloze) evenement is: "ICT verandert razendsnel, hoe snel verandert uw organisatie mee?"

Datum: dinsdag 10 maart 2015
Tijd: 12.00 - 18.00 uur
Locatie: Château Neercanne te Maastricht

Terugblik Exact Event 2014

Afgelopen dinsdag 23 september mochten we ruim 60 relaties verwelkomen tijdens de 3e editie van ons Exact Event in het schitterende Kasteel Vaeshartelt te Maastricht.

Lees meer >

Persbericht: Envida Zorggroep

Persbericht: Envida Zorggroep

“We houden niet van voor de hand liggende oplossingen. Dat is te gemakkelijk. Daar win je als bedrijf op de lange termijn niet mee. En zeker geen klanten.” Aan het woord is Edward Goessens, directeur-eigenaar van TCC The Computer Company uit Maastricht. “Toen afgelopen januari zorgorganisaties GroenekruisDomicura (extramuraal) en Vivre (intramuraal) tot Envida fuseerden en hun twee ICT-omgevingen naar één omgeving moesten worden omgezet, hebben we dan ook flink onze hersens laten kraken. We hebben in een kansen- en risicodossier een uniek alternatief aangeboden. Deze was qua oplossing niet alleen bijzonder, maar vooral ook qua kostenbesparing onweerstaanbaar. Niet onbelangrijk in een tijd waarin zorgorganisaties zwaar onder vuur liggen en fors moeten bezuinigen.”

Lees meer >

Cisco - MerakiCitrixExact SoftwareHPEMicrosoftVodafone Ziggo