ZORG
ONDERWIJS

ENTERTAINMENT
GROOTHANDEL
DETAILHANDEL

OVERHEID
ORGANISATIE
POINT
OF SALE

EXACT
WE VOEGEN
UW BRANCHE
GRAAG TOE

"Ik voel me als een vis in het water bij The Computer Company"

Familiebedrijf Groothandel Smulders B.V. is al meer dan 35 jaar een producent, totaalleverancier en kennispartner op het gebied van aquaria en vijvers. Ze ontwikkelen voortdurend nieuwe producten onder eigen label die het houden van vijvers en aquaria steeds gemakkelijker maken. Ook bieden ze een breed scala van hoogwaardige producten van andere merken aan, waardoor een mooie vijver of aquarium voor steeds meer hobbyisten bereikbaar wordt. Het totale assortiment van de groothandel bestaat uit ca. 6000 producten die op afroep beschikbaar zijn voor speciaalzaken in heel Europa.

Een bedrijf dat al zo lang bestaat, heeft een lang verleden met IT en heeft de manier van werken door de jaren heen drastisch zien veranderen. In de tijd dat het bedrijf opgestart werd door vader Herman Smulders was het nog zo, dat hij langs ging bij de klanten om nieuwe producten te laten zien en facturen nog met de hand werden geschreven. IT versnelt en verandert het proces. De consument en daarmee ook de klanten van Smulders zijn veel meer geïnformeerd en alles wordt via internet eerst opgezocht. Nicole probeert samen met haar broer de IT grenzen te verleggen en klantgestuurd in te springen op de mogelijkheden. TCC doet naar aanleiding van hun vragen voorstellen met mogelijkheden en regelt waarvoor gekozen wordt. In Exact Globe Next wordt het volledige logistieke en financiële proces geregistreerd. In 2013 werd hier de Business-to-Business webshop, CARTwise, aan toegevoegd om het contact met de dealers verder te optimaliseren. Daarnaast is TCC deels verantwoordelijk voor de levering van de hardware.

 “Ik voel me als een vis in het water bij The Computer Company. Ze nemen de IT van me over en die samenwerking ervaar ik als heel prettig. Het geeft een groot gevoel van vertrouwen als alles op alles wordt gezet om zaken geregeld te krijgen.”

Nicole Ramakers-Smulders
President

Cisco - MerakiCitrixExact SoftwareHPEMicrosoftVodafone Ziggo