ZORG
ONDERWIJS

ENTERTAINMENT
GROOTHANDEL
DETAILHANDEL

OVERHEID
ORGANISATIE
POINT
OF SALE

EXACT
WE VOEGEN
UW BRANCHE
GRAAG TOE

"Als de IT uitvalt, kunnen we niks meer en we willen niet wachten. TCC zorgt er mede voor dat wij met de grootste snelheid kunnen ontzorgen."

MediReva is al ruim 30 jaar gespecialiseerd in medische hulpmiddelen en verzorgingsmaterialen. Een succesvolle zorgzame begeleiding die steunt op de begrippen persoonlijk advies, uitstekende producten, snelle levering en deskundig onderhoud. Medische hulpmiddelen verhogen voor veel mensen de kwaliteit van het leven. Zorgdragen voor die kwaliteit betekent meer dan alleen maar het leveren van de juiste producten. Het betekent vooral aandacht voor mensen. Klantgerichtheid is binnen MediReva dan ook niet zo maar een woord of een begrip. Ze zien het als een menselijke kwaliteit. De medewerkers, de organisatie, de medische hulpmiddelen en verzorgingsmaterialen, 24-uur per dag.

Als letterlijk bijna buren vervult The Computer Company een actieve rol binnen de IT. In eerste instantie als gehele projectontwikkelaar, inmiddels aanvullend op de IT-er in dienstverband. Samenwerken, adviseren, installeren, inrichten en beheren. Pro actief en betrouwbaar. Het vertalen van ideeën en wensen naar IT oplossingen.

TCC geeft advies over datamanagement en zorgt dat MediReva haar eigen kernwaarden kan behalen in snelheid en efficiency, altijd op een klantvriendelijke manier. Samen kijken ze graag naar de toekomst, analyseren opkomende vraagstukken en bedenken verschillende oplossingen, die planmatig tot uitvoering kunnen worden gebracht. Samen leggen ze de verbinding tussen de meerdere vestigingen van MediReva en koppelen ze de verschillende bedrijfsprocessen.

“Als de IT uitvalt, kunnen we niks meer en we willen niet wachten. TCC zorgt er mede voor dat wij met de grootste snelheid kunnen ontzorgen.”

Camiel Savelberg                                                                                                                                         Operationeel directeur MediReva

Cisco - MerakiCitrixExact SoftwareHPEMicrosoftVodafone Ziggo