ZORG
ONDERWIJS

ENTERTAINMENT
GROOTHANDEL
DETAILHANDEL

OVERHEID
ORGANISATIE
POINT
OF SALE

EXACT
WE VOEGEN
UW BRANCHE
GRAAG TOE

"Variodrive kiest voor Exact"

Variodrive is een totaal aanbieder van "motion control" toepassingen. "Met haar ruime kennis en ervaring op het gebied van aandrijf- en besturingstechniekt verzorgt Variodrive de calculatie, levering, uitvoering en de nazorg voor haar klanten. Zij verzorgen de selectie van componenten, of het nu om een tractiemotor of een koppeling gaat. Met behulp van haar fabrikanten kan Variodrive voor elk vraagstuk een oplossing bieden. Indien een standaard component niet voldoet kan een stuk maatwerk uitkomst bieden", aldus Dirk Goudswaard (directeur Variodive).

Onderscheidend vermogen
Als leverancier van complete oplossingen voor motion en control onderscheidt Variodrive zich door haar betrokkenheid, betrouwbaarheid, klantgerichtheid, een goed functionerend team en de communicatie met haar klanten.
"In de komende maanden zullen Perfection en TCC The Computer Company een nieuwe IT omgeving creëren, waarmee Variodrive haar klanten nog effectiever kan ondersteunen", aldus Joost Arnold (Perfection). "UC Systems is en blijft de vertrouwde partner op het gebied van de Variodrive infrastructuur. Wij kijken uit naar een mooi implementatietraject en vertrouwen op een goede samenwerking in de toekomst", voegt Roel van der Mark daarbij toe (applicatiemanager Variodrive).

IT project
Voor de ondersteuning van de financiële en logistieke processen werd gebruik gemaakt van diverse software oplossingen. In de nieuwe omgeving worden verschillende processen volledig geïntegreerd met behulp van Exact Software. Daarmee ontstaat een voortdurend up-to-date beeld van klantcommunicatie en de beschikbaarheid van medewerkers en voorraad. Efficiencywinst wordt behaald bij de digitale verwerking van inkoop en kostenfacturen met behulp van Elvy Software.

Om informatie snel inzichtelijk te maken wordt Sumatra Software als rapportgenerator ingezet. Met de eenduidige vastlegging, verhoogde efficiency en verbeterde managementrapportages zal Variodrive haar kwaliteit nog verder kunnen verhogen.

Exacte dienstverlening
Perfection Automatiseringen is Gold Partner van Exact en is opgericht in 1988. "Wij hebben excellente kennis van Exact en hebben serieuze investeringen gedaan om onze kennis van Exact oplossingen en onze dienstverlening daaromheen op top niveau te houden", aldus Harmen Schipper, manager Sales bij Perfection. Remco van Gurp, manager Operations, voegt hier nog aan toe dat "Perfection Automatiseringen een gedegen kennis heeft in de segmenten retail, zakelijke dienstverlening, financieel en logistiek". Perfection is sinds 2016 member of the TCC Group. TCC is een sterk groeiende allround ICT-dienstverlener.

Voor meer informatie zie de websites: www.perfection.nl en www.thecomputercompany.nl

 

Cisco - MerakiCitrixExact SoftwareHPEMicrosoftVodafone Ziggo