Graag nodigen wij u uit op 1 maart 2016 deel te nemen aan het IT'16 event van TCC The Computer Company. Dit jaar hanteren wij de slogan "May the future be with you!" voor ons evenement.

Een breed scala aan onderwerpen zal op deze bijzondere middag de revue passeren. Denk daarbij aan thema's als "Internet of Things" (IoT) en "Robotica", welke hun weg zullen vinden naar zowel bedrijf als consument. Het dagelijks leven zal sterk beïnvloed worden door deze innovaties.

Unieke spreker: Tony Dyson
In het verlengde hiervan hebben wij een unieke spreker bereid gevonden u te inspireren en informeren: Tony Dyson, uitvinder van R2D2, de wereldberoemde robot uit Star Wars.

Reeds lange tijd geldt hij als een visionair op het gebied van robotica en biedt unieke inzichten in de toekomstige ontwikkelingen van deze techniek.

May the future be with you!

Programma IT'16 Event

12.00u
  Ontvangst & lunch

13.00u
  Keynote: "Visions of the Future"
Tony Dyson & Edward Goessens

Tony Dyson, uitvinder van R2D2, de wereldberoemde robot uit Star Wars, en Edward Goessens, CEO van TCC The Computer Company, voeren een enerverend gesprek over de toekomst.

Na een korte inleiding door Edward Goessens zal Tony Dyson zijn visie op de toekomst toelichten.

 
14.15u
  Klant aan het woord
Jean-Piere Giesen, Stichting Radar

Stichting Radar ondersteunt mensen met een (verstandelijke) beperking in Zuid-Limburg. In deze presentatie zal toegelicht worden op welke innovatieve wijze zij domotica, robotica en IoT toepassen in de uitvoer van hun zorgtaken.

14.45u
  Pauze
met fotoshoots

Tijdens dit pauze-moment verzorgt onze huisfotograaf, Kenneth Tan Fotografie, fotoshoots met de aanwezigen en Tony Dyson.

15.30u
  Mobility Solutions
Citrix

Mobiele productiviteit is niet langer een luxe; het is een fundamenteel onderdeel voor het ondersteunen van tevreden en productieve medewerkers. Verder kijken dan een vaste locatie en standaard werkplekken wordt steeds belangrijker voor organisaties.

Aan bod komen de oplossingen Enterprise Mobility Solutions en Sharefile. Beide zijn cruciaal in het ontsluiten van uw bedrijfsapplicaties en -gegevens in deze mobiele toekomst.
  Cybersecurity dreigingen & de impact op uw business
Nationaal Cyber Security Centrum (NCSC)

Het Nationaal Cyber Security Centrum (NCSC) is het centrale informatieknooppunt en expertisecentrum voor cybersecurity in Nederland. Kennisdeling met marktpartijen staat bij hen staat hoog in het vaandel.

In deze sessie wordt u geïnformeerd over de cyber-dreigingen die uw organisatie zouden kunnen treffen en wat de impact op uw bedrijfsvoering zou zijn. Daarnaast zal ingezoomd worden op de mitigatie-strategieën die het NCSC adviseert.

16.00u
  Invisible Infrastructure
Nutanix

"De beste IT-infrastructuur is infrastructuur die men niet kan zien".

Deze uitspraak belichaamt een omslag in de klassieke enterprise IT-denkwijzen. Geen losstaande server-, netwerk- en storage-plaformen (met bijbehorend onderhoud) meer, maar één oplossing die 'gewoon' werkt.
Nutanix hanteert dezelfde ontwerpprincipes en technologieëen als Google, Facebook of Amazon in hun datacenters gebruiken.

"Zodat u zich kunt focussen op uw core-business". Reeds lange tijd een speerpunt voor TCC, nu ondergebracht in één platform door Nutanix.
  Workshop Meldplicht Datalekken
Nederland ICT

Dè branchevereniging van ruim 550 ICT-bedrijven in Nederland informeert u over de inhoud van de "Meldplicht Datalekken" zoals vanaf 1 januari van kracht.

Wat betekent deze meldplicht voor uw organisatie? In deze sessie krijgt u antwoord op al uw vragen.

16.30u
  Discussiepanel
en afsluiting van het event door Edward Goessens

In een open discussie worden de onderwerpen van deze dag besproken.

17.00u
  Netwerkborrel & verloting

Tijdens de netwerkborrel verloten wij een iPhone 6s onder de deelnemers!


Kernwoorden:

•  Future technologie •  R2D2 & IoT •  Kennisdelen
•  CLOUD •  R2D2 & Robotica •  Netwerken
•  BYOR (Bring Your Own Robot) •  The Inventor of R2D2 •  Lunch
•  Internet of Things (IoT) •  Cyber Security •  Borrel
•  Big Data •  Nutanix & Xen Mobile •  Tony Dyson

Meld u direct aan!
Ook dit jaar zullen wij u ontvangen op Château Neercanne, een locatie met een rijke geschiedenis. Er is plaats voor maximaal 100 deelnemers op deze locatie, dus meld u direct aan!.

Indien meer aanmeldingen worden ontvangen zal een selectie plaatsvinden. Voor pers worden op verzoek plaatsen gereserveerd. Dit evenement is kosteloos toegankelijk.

Deze enerverende middag start met een lunch om 12.00 uur. Vanaf 17.00 uur kunt u met de andere deelnemers napraten tijdens een gezellige netwerkborrel.

Voor meer informatie neemt u contact op met TCC The Computer Company via events@thecomputercompany.nl of 043 - 363 03 62.


Verder