TCC The Computer Company

100% Exact, 100% Regionaal

Zoekt u een regionale partner om mee te denken over besparingen, efficiëntie en het verkrijgen van actueel inzicht in uw prestaties en activiteiten? Dan bent u bij ons aan het goede adres. TCC The Computer Company heeft al 25 jaar bewezen een allround ICT-dienstverlener te zijn die in staat is de automatisering van organisaties efficiënter en effectiever in te richten. We zijn trots op onze Limburgse roots.

De centrale ligging van ons bedrijf, midden in de innovatieve Euregio (Maastricht, Zuid-Limburg), zorgt voor een ideale omgeving om u zo goed mogelijk te voorzien van een optimale ICT-omgeving met innovatieve technologieën.

Krijgt uw ERP vaak genoeg een grote beurt?

Bedrijven veranderen constant. Ze groeien, diversifiëren en reorganiseren continu om zich aan te passen aan externe factoren.
Daarom is het essentieel dat de bedrijfssoftware mee verandert. Want als uw ERP systeem goed is afgestemd op de werkelijkheid van uw bedrijf, ontdekt u bijvoorbeeld onnodige verspillingen of vindt u manieren om de productiviteit op te schroeven.

Download de Whitepaper >

Leuke feiten en weetjes over Limburg

Klik op onderstaande afbeelding om de infographic Limitless Limburg te openen.

Ik ontvang graag meer informatie over
TCC The Computer Company

Bedrijf
Naam
E-mailadres
Telefoonnummer

Versturen
ENTERTAINMENT
ANDRÉ RIEU
GROOTHANDEL
DETAILHANDEL
CLAYRE & EEF
OVERHEID
ORGANISATIE
LLTB
WE VOEGEN
UW BRANCHE
GRAAG TOE


Voor Q-Park is de transformatie van een operationele naar een digitale parkeerdienstverlener urgenter dan ooit. TCC The Computer Company en Exact ondersteunen Q-Park hierin.

> Onze klanten aan het woord

LIMITLESS LIMBURG

De beste zakenlunch (of diner) in Limburg

Als echte Limburger houd ik uiteraard van goed eten. Gelukkig doen de mensen met wie ik zakelijk afspreek ook liever niet hongerig zaken en kom ik regelmatig in fijne restaurants. Uiteraard heb ik zo m’n favoriete locaties. Hieronder verklap ik mijn top 5. Allemaal hebben ze hun eigen kwaliteiten maar in ieder geval hebben ze gemeen dat ik er al heerlijk heb gegeten – en misschien ook zaken heb gedaan.

Lees meer >

Wereldhonger opgelost in Limburg?

Innovatiehotspots stimuleren lokale economie én de rest van de mensheid

Hij werd gecreëerd in Limburg: de laboratorium-hamburger. Misschien heb je het eerder gehoord op radio of tv. Het was de eerste keer dat er eetbaar vlees  – alleen vlees, geen heel dier– werd gekweekt in een laboratorium. Waarom deze innovatie juist in Limburg werd gedaan? Professor Mark Post vond daar de ideale omstandigheden voor innovatie. En hij is niet de enige. 

Lees meer >

Wereldhonger opgelost in Limburg?

Cisco - MerakiCitrixExact SoftwareHPEMicrosoftVodafone Ziggo