Key Account Manager

Locatie: Tilburg / Maastricht

Denk je bij ‘Sales’ aan snel, goed gebekt en gericht op de deal? Krijg je een kick om elke week weer een paar nieuwe klanten aan je portefeuille toe te voegen? Geeft het je een goed gevoel als je je klant iets hebt weten te verkopen dat hij eigenlijk niet nodig heeft? Dan ben je een gewilde Sales Tijger… maar dan zoeken we je NIET voor deze functie van:

Key Account Manager
Die IT vanuit een bedrijfskundige visie benadert

ICT diensten uitbesteden aan een derde partij gebeurt op basis van vertrouwen. TCC The Computer Company weet dit vertrouwen al ruim 30 jaar waar te maken door deskundigheid en het aangaan van een echte relatie met haar klanten. Al 30 jaar door dik en dun, dat is hoe de TCC The Computer Company haar relatie met haar klanten omschrijft. Nu staat TCC The Computer Company aan de vooravond van een fase van verdere groei. Door een aantal recente samenwerkingen met partijen is TCC The Computer Company klaar voor het aanboren van een nieuwe klantenbase en het verder uitbouwen van haar bestaande relaties.

Hiervoor zoeken wij een relatiebouwer die zich makkelijk beweegt in verschillende netwerken en daarbij de acquisitie niet schuwt. Je kunt met je manier van communiceren, verbinding maken met verschillende niveaus binnen je klantengroep. Door je manier van werken bouw je relaties op die tegen een ‘stootje’ kunnen, want dat is waar jij en TCC The Computer Company voor gaan, een relatie voor de lange termijn.

Je bent zelfstandig verantwoordelijk voor het gehele salesproces van acquisitie, relatieopbouw, advies en beheer. Hierbij voer je de regie in het commerciële traject en schakelt waar nodig verschillende experts in. Om dit te realiseren staat een team van Consultants, Solution Architecten en andere sales collega’s tot je beschikking. Enerzijds om de beste technische- en commerciële oplossing aan te bieden, anderzijds om onze klantrelatie te verdiepen.

Het betreft een structurele fulltime functie met veel eigen verantwoordelijkheid bij een gezond bedrijf met ambitie en een ondernemende cultuur. De werksfeer is te omschrijven als informeel, collegiaal, daadkrachtig en uitdagend. Je hebt minimaal een HBO studie afgerond, 10 jaar ervaring in de wereld van ICT en kunt omgaan met grote targets. Zelfstandigheid en eigen initiatief worden zeer gewaardeerd. Het salaris is afhankelijk van leeftijd en ervaring, daarnaast is er een bonussysteem voor persoonlijke targets. Een auto van de zaak, telefoon en laptop behoren tot de arbeidsvoorwaarden.

Indien de terminologie binnen de ICT je niet af schrikt en je het heerlijk vindt om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen binnen ICT Infrastructuur en Cloudservices, stuur dan je salespitch naar Tom Herberighs bereikbaar op 06-50248906 of op  T.Herberighs@thecomputercompany.nl.


Mark

Als ervaren accountmanager vanuit de telecom zie ik TCC Groep als dé logische vervolgstap in mijn carrière. Bij TCC zal mijn kennis en ervaring nog groter worden, waardoor ik nog beter in staat zal zijn mijn klanten te adviseren in hun volledige ICT omgeving. Gedegen advies en iedere dag weer onze relaties vooruit helpen, zodat zij hun business ook nog beter kunnen ontplooien.

Bij TCC Groep staat iedereen voor elkaar klaar en is positief en enthousiast, van de directie tot support. Dus ben je toe aan een vervolgstap in je carrière of wil je juist starten, dan zou ik zeker informeren naar de mogelijkheden. De koffie staat klaar.

Tim

De TCC Groep is voor mij een uitdagende werkgever die mij stimuleert in het continue ontwikkelen van mijzelf.

Je wordt uitgedaagd om jezelf en je collega’s tot een hoger niveau te tillen, zowel op technische kennis alsook op projectmatig gebied. Ook het “spotten” en implementeren van nieuwe trends en ontwikkelingen in onze industrie staan hoog in de visie van ons bedrijf.

De TCC Groep staat voor betrouwbare en innovatieve IT oplossingen. Samen met een jong en dynamisch team zorgen wij ervoor dat de tevredenheid bij onze klanten zeer hoog is en zorgen wij dat we onze klanten meenemen in onze visie. Ben jij de "ster" die ons team komt versterken?

Vacatures

Exact consultant

Lees meer >

Medior System Engineer

Lees meer >

Starters

Heb je net je studie afgerond? Bij ons krijgen starters, door middel van mentoring, loopbaanbegeleiding, opleidingen en trainingen on the job, alle ruimte om zich in hun vakgebied verder te ontwikkelen.
HPE Silver PartnerWebsense Gold PartnerPlatform Outsourcing NederlandExact Certified PartnerVodafoneInnovaphone Authorized Reseller (iAR)APC Reliability Provider PartnerVeeam Silver ProPartnerNutanixRIPE NCCCitrix Silver Solution ProviderCisco Select Certified PartnerVMware Professional Solution ProviderHP Gold Client Virtualization Specialist