Business Consultant

Vacature: Business Consultant

Locatie: Maastricht / Tilburg
Werk- en denk niveau: HBO/WO
Werkervaring: + 3 jaar
Salaris: Marktconform

Taken en Verantwoordelijkheden:
Je biedt oplossingen voor complexe, bedrijfskundige vraagstukken en brengt strategie en bedrijfsvoering met elkaar in balans. De essentie is het slaan van een brug tussen business en ICT én tussen strategie en verandering.
Het betreft een bedrijfskundige aanpak die gericht is op het integraal uitwerken van de business strategie in keuzen op het gebied van producten en diensten, bedrijfsprocessen en informatievoorziening.

Je oplossing/advies richt zich ook op het uitvoeren van deze strategie waardoor je de opdrachtgever/klant inzicht, overzicht en inrichting geeft.

Wat breng je mee:

 • Afgeronde relevante HBO/WO studie
 • Conceptuele kennis van actuele ICT-oplossingen
 • Affiniteit met Business Intelligence
 • Minimaal drie tot vijf jaar ervaring als consultant
 • Kennis van projectmethodieken zoals Prince2
 • Ervaring met ERP (AFAS, MS Dynamics/NAV, Exact), CRM en BI software implementaties

Kernwoorden die op jou van toepassing zijn:

 • Probleemoplossend
 • Analytisch
 • Gestructureerd
 • Communicatief
 • Sociaal
 • Resultaatgericht
 • Proactief
 • Initiatiefrijk
 • Commercieel

Geboden wordt:
Het betreft een structurele fulltime functie met veel eigen verantwoordelijkheid bij een gezond bedrijf met ambitie en een ondernemende cultuur. De werksfeer is te omschrijven als informeel, collegiaal, daadkrachtig en uitdagend. Zelfstandigheid en eigen initiatief worden zeer gewaardeerd. Het salaris is afhankelijk van leeftijd en ervaring. Een auto van de zaak, telefoon en laptop behoren tot de arbeidsvoorwaarden.

Contact:
Heb je vragen of wil je graag aanvullende informatie dan kun je contact opnemen met Remco van Gurp via telefoonnummer 013-5362060 of via e-mail remco.van.gurp@perfection.nl


Mark

Als ervaren accountmanager vanuit de telecom zie ik TCC Groep als dé logische vervolgstap in mijn carrière. Bij TCC zal mijn kennis en ervaring nog groter worden, waardoor ik nog beter in staat zal zijn mijn klanten te adviseren in hun volledige ICT omgeving. Gedegen advies en iedere dag weer onze relaties vooruit helpen, zodat zij hun business ook nog beter kunnen ontplooien.

Bij TCC Groep staat iedereen voor elkaar klaar en is positief en enthousiast, van de directie tot support. Dus ben je toe aan een vervolgstap in je carrière of wil je juist starten, dan zou ik zeker informeren naar de mogelijkheden. De koffie staat klaar.

Tim

De TCC Groep is voor mij een uitdagende werkgever die mij stimuleert in het continue ontwikkelen van mijzelf.

Je wordt uitgedaagd om jezelf en je collega’s tot een hoger niveau te tillen, zowel op technische kennis alsook op projectmatig gebied. Ook het “spotten” en implementeren van nieuwe trends en ontwikkelingen in onze industrie staan hoog in de visie van ons bedrijf.

De TCC Groep staat voor betrouwbare en innovatieve IT oplossingen. Samen met een jong en dynamisch team zorgen wij ervoor dat de tevredenheid bij onze klanten zeer hoog is en zorgen wij dat we onze klanten meenemen in onze visie. Ben jij de "ster" die ons team komt versterken?

Vacatures

Exact consultant

Lees meer >

Medior System Engineer

Lees meer >

Starters

Heb je net je studie afgerond? Bij ons krijgen starters, door middel van mentoring, loopbaanbegeleiding, opleidingen en trainingen on the job, alle ruimte om zich in hun vakgebied verder te ontwikkelen.
HPE Silver PartnerWebsense Gold PartnerPlatform Outsourcing NederlandExact Certified PartnerVodafoneInnovaphone Authorized Reseller (iAR)APC Reliability Provider PartnerVeeam Silver ProPartnerNutanixRIPE NCCCitrix Silver Solution ProviderCisco Select Certified PartnerVMware Professional Solution ProviderHP Gold Client Virtualization Specialist