Ervaren Back-End  .NET C# Ontwikkelaars (DigiAccess)

Vacature - Ervaren Back-End .NET C# Ontwikkelaars (DigiAccess)

Standplaats: Tilburg
Opleiding: HBO ICT
Werkervaring: Min 3 jaar
Salaris: Marktconform

Taken en Verantwoordelijkheden:
Je gaat hoofdzakelijk werken aan de kassasystemen voor de retail branche. Je ontwikkelt hierbij niet alleen software, maar je denkt ook mee over product- en procesverbetering en de architectuur. Het gehele ontwikkeltraject van technische specificaties tot en met oplevering passeren de revue.
Naast de ontwikkeling van kassasystemen zal je ook ingezet gaan worden voor het maken van maatwerk programmatuur. Dit maatwerk is vaak onderdeel van een Exact Globe en of Exact Synergy implementatie traject.

Wat breng je mee:
• Je beschikt over HBO werk- en denk niveau met een passie voor programmeren
• Je hebt minimaal 3 jaar .NET C# ervaring
• Kennis Visual FoxPro 9 is een pre
• Goede kennis van  Microsoft SQL server
• Je hebt affiniteit met de retailbranche
• Kennis van Exact Globe en Exact Synergy is een pre
• Je bent oplossingsgericht en streeft naar hoge kwaliteit
• Je bent collegiaal

Geboden wordt:
• Een marktconform salaris;
• Een pensioenregeling;
• Een dienstverband van 32 tot 40 uur per week;
• Reiskostenvergoeding;
• Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden;
• Diverse mogelijkheden voor jouw persoonlijke ontwikkeling;

DigiAccess in het kort:
DigiAccess is een Nederlands softwarehuis dat standaard software en maatwerkprogrammatuur ontwikkelt voor het MKB en detailhandel. De standaard software producten en maatwerkoplossingen worden door een gecertificeerd partnerkanaal in de markt geïmplementeerd.

Interesse?
Mail je korte motivatie met uitgebreid CV naar remco@perfection.nl Heb je vragen of wil je graag aanvullende informatie dan kun je contact opnemen met Remco van Gurp op telefoonnummer 013 536 2060 of kijk op www.digiaccess.nl

 

Acquisitie naar aanleiding van één van onze vacatures wordt niet op prijs gesteld en doorplaatsing/overname van de wervingsteksten is niet toegestaan.

 

 


Mark

Als ervaren accountmanager vanuit de telecom zie ik TCC Groep als dé logische vervolgstap in mijn carrière. Bij TCC zal mijn kennis en ervaring nog groter worden, waardoor ik nog beter in staat zal zijn mijn klanten te adviseren in hun volledige ICT omgeving. Gedegen advies en iedere dag weer onze relaties vooruit helpen, zodat zij hun business ook nog beter kunnen ontplooien.

Bij TCC Groep staat iedereen voor elkaar klaar en is positief en enthousiast, van de directie tot support. Dus ben je toe aan een vervolgstap in je carrière of wil je juist starten, dan zou ik zeker informeren naar de mogelijkheden. De koffie staat klaar.

Tim

De TCC Groep is voor mij een uitdagende werkgever die mij stimuleert in het continue ontwikkelen van mijzelf.

Je wordt uitgedaagd om jezelf en je collega’s tot een hoger niveau te tillen, zowel op technische kennis alsook op projectmatig gebied. Ook het “spotten” en implementeren van nieuwe trends en ontwikkelingen in onze industrie staan hoog in de visie van ons bedrijf.

De TCC Groep staat voor betrouwbare en innovatieve IT oplossingen. Samen met een jong en dynamisch team zorgen wij ervoor dat de tevredenheid bij onze klanten zeer hoog is en zorgen wij dat we onze klanten meenemen in onze visie. Ben jij de "ster" die ons team komt versterken?

Vacatures

Cloud Engineer

Lees meer >

Starters

Heb je net je studie afgerond? Bij ons krijgen starters, door middel van mentoring, loopbaanbegeleiding, opleidingen en trainingen on the job, alle ruimte om zich in hun vakgebied verder te ontwikkelen.
Cisco - MerakiCitrixExact SoftwareHPEMicrosoftVodafone Ziggo